Asayiş
  • 7.5.2024 13:55

“Daltonlar” suç örgütünün firarileri Yunanistan’a kaçmaya çalıştı...

İstanbul’da işyerlerine ve kişilere yönelik olarak silahlı ve el bombalı eylem düzenleyen “Daltonlar” organize suç örgütünün firarileri Yunanistan’a kaçma hazırlığında olduğu ortaya çıktı. Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’nün titiz çalışması sonucunda nefes kesen operasyonla göçmen kaçakçılığı yaptığı anlaşılan C.Y. ve M.Y. ile örgütün firari isimleri M.K., İ.M. ve E.E. yakalanarak adalete teslim edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, elebaşılığını Beratcan Gökdemir'in yaptığı "Daltonlar" organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 14 şüphelinin gözaltını alındığını kaçan firarileri yakalamaya yönelik çalışmaların devam ettiğini duyurmuştu.

EDİRNE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN TİTİZ ÇALIŞMA

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ile Edirne İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, "Daltonlar" organize suç örgütünün firari isimlerine yönelik çalışma başlattı. Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ise, örgüt üyelerinin yurt dışına firar etme durumuna karşı önlemlerini artırdı.

Güncellenme Tarihi : 7.5.2024 13:56

İLGİLİ HABERLER