Gündem
  • 25.1.2020 21:28

1 dolara dinini, imanını ve vatanını satan FETÖ 50 dolara bakın ne satıyor

KAYNAK : YENİ AKİT

FETÖ’nün gerçek kirlik yüzünü bir kez daha deşifre oluyor.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), samanyoluhaber.com uzantısıyla kara propaganda haberlerini yurtdışından sürdürüyor. FETÖ, “Samanyoluhaber’e destek olun…” başlığıyla yaptığı duyuruda “Ayda 50 dolar ile her ay bir özel haber sipariş edebilirsiniz. Ayda 100 dolar ile her ay bir özel video sipariş verebilirsiniz.” şeklinde çağrıda bulunarak, zor duruma düşürdüğü insanların mağduriyetleri üzerinden para kazanmaya çalıştığı ortaya çıktı.

50 dolar ver, FETÖ’ye özel haber yaptır!

Daha önce Almanya merkezli yayın yaptığı tespit edilen samanyoluhaber, sürekli Türkiye’yi itibarsızlaştırmaya yönelik haberlere yer veriyor. “Samanyoluber’e destek olun….” başlığıyla yayımladığı duyuruyla ise FETÖ’nün gerçek kirlik yüzünü bir kez daha deşifre oluyor. FETÖ, samanyoluhaber.com’da yaptığı duyuruda;

“Nasıl Destek Olabilirim? diyorsanız… İşte Patreon sayfamız:

https://www.patreon.com/samanyoluhaber Ayda 5 dolar ile yanımızda olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Ayda 10 dolar ile sanki günlük bir gazeteye abone olur gibi bize destek verebilirsiniz. Ayda 20 dolar ile ifade özgürlüğünün sizin için çok önemli olduğunu belirtebilirsiniz. Ayda 50 dolar ile her ay bir özel haber sipariş edebilirsiniz. Ayda 100 dolar ile her ay bir özel video sipariş edebilirsiniz. Özel haber ve video siparişleriniz sosyal medya hesaplarımızda da diğer haberler gibi paylaşılacaktır. Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.”

Sözde mağdurlar üzerinden para kazanmanın peşine düştüler

Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişiminin ardından, yakalanan FETÖ’cü örgüt üyelerinin üzerinden yoğun olarak şifreli 1 dolarlar çıkmıştı. Dolarların üzerinde yer alan rakamların, örgüt içinde kişinin kimlik numarası olarak kullandığı ve örgütün üyesi olduğunun göstergesi olduğu ortaya çıkmıştı. Kendisine köle edilmiş insanları Türkiye aleyhine sürekli kışkırtarak ‘mağduriyet’ algısını pekiştirmeye çalışan FETÖ’nün şimdi de mağdurlar üzerinden para kazanmaya çalışması ‘alçaklığın daniskası’ olarak yorumlanıyor. Mağdur ettikleri insanların yaşadıklarını haber olarak yayımlamak için FETÖ’nün “50 ya da 100 dolar gönder haberinizi yapalım” duyurusunda bulunması ekonomik olarak büyük bir çöküntü içinde olduğunu göstermesi bakımından dikkat çekiyor.

 

 

Güncellenme Tarihi : 25.1.2020 19:49

İLGİLİ HABERLER