Gündem
  • 18.4.2021 01:18

128 milyar doların kaybolmadığını belirten CHP'li İlhan Kesici, fırçayı yiyince çark etti

"128 milyar dolar kaybolmaz" diyen CHP'li Kesici çark etti: Kılıçdaroğlu ile aynı görüşteyim

Katıldığı bir canlı yayında, "128 milyar dolar nerede?" tartışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP'li İlhan Kesici, "Tüm detaylar Merkez Bankası’nın bilançosunda var. Okumayı bilenler girer görür." açıklamasının tepki görmesi üzerine geri adım attı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kesici, "Kemal Kılıçdaroğlu ve partim ile tam anlamıyla aynı görüşteyim." ifadelerini kullandı.

CHP İstanbul Milletvekili ve ekonomist İlhan Kesici, Halk TV'de katıldığı programda, CHP'nin "128 milyar dolar nerede" algısına ters düşecek açıklamalar yaptı.

"128 milyar dolar kaybolmaz. Okumayı bilenler girer MB sitesine görür" diyen Kesici, “Nereye gider, nereden gelir. O bilgilerin üstüne bir tahminimiz var. Ama şimdi söylersem kendi sorduğumuz soruyu kırmış olurum" sözleri ile partisinin iddialarını da çürüttü.

Kesici geri adım attı: Kılıçdaroğlu ile aynı görüşteyim

Söz konusu açıklamaların ardından parti yönetiminden tepki gören Kesici, geri adım attı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kesici, "Kemal Kılıçdaroğlu ve partim ile tam anlamıyla aynı görüşteyim." ifadelerini kullandı.

GERİ ADIM ATTI: KILIÇDAROĞLU İLE AYNI GÖRÜŞTEYİM

Söz konusu açıklamaların ardından tepki gören Kesici, geri adım attı.

İçerden baskı yiyen ve ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Kesici, "Merkez Bankası rezervi konusunda Sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu ve Partim ile tam anlamıyla aynı görüşteyim. Katıldığım yayınlardaki söylemlerim de tam bu istikamettedir." sözlerini sarf etti.

Güncellenme Tarihi : 18.4.2021 01:31

İLGİLİ HABERLER