Ekonomi
  • 27.11.2019 10:53

2019 Kış Tesettür Giyim Kombinleri

Sonbahar-Kış mevsimine girdiğimiz bu günler tesettürlü bayanların en çok merak ettiği konuların başında 2019 tesettür kombinleri geliyor.

Hepimiz biliyoruz ki, tesettür giyim her geçen gün daha da genişleyip, büyüyor. Her dönem farklı model ve tasarımlara sahip parçalar ile kadın giyim modasında yer edinmiş bir marka olan Alvina, tesettür giyim konusunda 2019 yılında da hem yaz hem de kış kreasyonları ile muhafazakâr kadınları büyülüyor.

2019 Kış Tesettür Kombinlerine Dair Her Şey

2019 kış tesettür kombinleri ve sezona özel olarak üretilen parçalarda pastel renkler ağırlıklı oluyor. 2019 en çok tercih edilen pastel renkleri ise; taba, gri, kiremit gibi yumuşak renkler ağırlıklı olmaktadır. Kıyafetlerinizi ise yine her zaman ki gibi giyeceğiniz ortama göre belirleyeceksiniz. Ayakkabı olarak topuklu, spor ya da bot modellerini tercih edebilirsiniz.

2019 Kışlık Kombin Önerileri

2019  kışlık tesettür kombinlerde pastel renkler ağırlıkta iken, bej ve krem renkli gömlek ve bluzlara, geniş kesimli pantolonlar eşlik ediyor.

Açıkçası Alvina markasının 2019 kışlık tesettür giyim kombinleri her zevkten ve her yaştan bayana hitap ediyor. 2019 yaz sezonunda geometrik tasarımlara sahip tesettür giyim kombinleri ile şık bir görünüm elde edebilirsiniz.  Özellikle salaş triko tasarımları ile kilolarınızı kamuflaj edebilirsiniz. Boğazlı triko bluz  modelleri soğuk havalarda sizin kurtarıcınız olurken, şık uzun kollu tunikler ise özel günlerinizin önemli parçası halindedir.

2019 Kış Tesettür Kombinleri Açık Renklerden Oluşuyor

2019  kış tesettür giyim kombinleri soft ve koyu renklerin yanı sıra ferah, açık renklerden de oluşuyor. Uzun boylu kadınlar için üretilen yüksek belli etek modelleri, beyaz uzun kollu triko kazaklar üzerine çizgili gömlekler de 2019 kış tesettür kombinleri arasında yer alıyor.

Koyu renkli gömlek ya da bluz üzerine desenli yelek ya da hırka modellerini giyerek mükemmel bir görünüm kazanabilirsiniz. Aksesuar olarak da büyük kolyeleri ayrıca son sezonların tesettür giyim trendi olan şapka ve bereleri kullanabilirsiniz. Muhafazakâr tesettürlü kadınlar, Alvina markasının 2019 kış sezonuna özel olarak üretilmiş farklı kıyafetleriyle farklı kombinler yaratarak yeni bir stil ortaya çıkarabilirler. Son dönemde spor tesettür kombinleri de büyük bir ilgi gördüğünden dolayı spor ayakkabılar ile klasik bir tesettür kombini yaratabilirsiniz. Spor kıyafetlerde ise; bej, bordo ve gri tonlarını tercih edebilirsiniz.

 

Güncellenme Tarihi : 27.11.2019 10:54

İLGİLİ HABERLER