Asayiş
  • 18.4.2024 13:36

21 yaşındaki Melek Karakaş’tan acı haber geldi!

Yalova-Bursa Karayolu'nda motosiklet kazasında 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Melek Karakaş ağır yaralandı. Karakaş tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mimarlık öğrencisi olan genç kızla ilgili o detay ise yürekleri yaktı: Kazandan 3 gün önce…

Feci kaza, 12 Nisan'da Yalova-Bursa Karayolu, Kirazlı Sanayi Sitesi kavşağı mevkisinde meydana geldi. Yalova'dan, Bursa istikametine seyir halinde olan Ziya Önder idaresindeki 77 ACV 937 motosiklet, aynı istikamette seyir halinde olan R.A. (58) yönetimindeki 57 HD 830 plakalı otomobile arkadan çarptı.

21 yaşındaki Melek Karakaş’tan acı haber geldi! O detay yürek yaktı…

5 GÜN SONRA ACI HABER GELDİ

Çarpışmanın etkisiyle devrilen motosikletin sürücü Ziya Önder ile arkasında yolcu olarak bulunan Melek Karakaş yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırılırdı.

21 yaşındaki Melek Karakaş’tan acı haber geldi! O detay yürek yaktı…

Tedavisi tamamlanan sürücü Ziya Önder tedavisinin ardından taburcu oldu. Başından aldığı darbe ile ağır yaralanan Melek Karakaş ise 5 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

KAZADAN 3 GÜN ÖNCE ORGANLARINI BAĞIŞLAMIŞ

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencisi Melek Karakaş'ın kazadan 3 gün önce hastaneye giderek organ bağışında bulunduğu ortaya çıktı.

KALBİ, KARACİĞERİ VE BÖBREKLERİ NAKLEDİLECEK

Melek'in Yalova'da gerçekleştirilen operasyonla alınan kalbi Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, karaciğeri Bursa Şehir Hastanesi'ne, sol böbreği Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne organ nakli için sıra bekleyen hastalara nakledilmek üzere gönderildi.

Güncellenme Tarihi : 18.4.2024 13:39

İLGİLİ HABERLER