Asayiş
  • 27.1.2021 12:37

3 Rus turisti bıçaklayan kağıt toplayıcısından şok sözler

Rus turistleri bıçaklayan zanlıdan şok sözler!

İstanbul Beşiktaş'ta geçtiğimiz günlerde tüyler ürperten bir olay yaşanmıştı. Kağıt toplayıcısı Hasan Hüseyin Y, ekmek bıçağıyla ikisi kadın üç Rus turisti bıçaklayıp kaçtı. Kısa sürede yakalanan zanlı tutuklandı. Saldırganın ifadesi ise şaşırttı. İşte son dakika haberinin detayları...

Kağıt toplayıcısı Hasan Hüseyin Y., Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi, Süleyman Seba Caddesi üzerinde yolda yürüyen Rus uyruklu turistler Aleksandra V., Aleksandra R. ile Maxim M.'yı bıçakla saldırarak yaraladıktan sonra kaçmıştı. Kaçan saldırganın kimliğini belirleyen polis, şüpheli Hasan Hüseyin Y.'yi Cihangir'deki bir camide yakalayarak gözaltına almıştı.

Şüpheli Hasan Hüseyin Y., dün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilmiş, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

"ANLAMIŞ DEĞİLİM"
Şüpheli Hasan Hüseyin Y. ifadesinde, "Bıçağı tinercilerden korunmak için yanımda taşıyordum. Onları bir an şeytan olarak gördüm. Onca tinerci varken ben onlara nasıl böyle bir şey yaptım anlamış değilim. Olayı da tam olarak hatırlamıyorum" dediği öğrenildi.

Ekipler, saldırıdan sonra zanlıyı kıskıvrak yakalamıştı.

Güncellenme Tarihi : 27.1.2021 12:40

İLGİLİ HABERLER