Yaşam
  • 4.9.2021 01:03

41 yaşındaki erkek arkadaşı tarafından vahşice katledildi

İngiltere'nin Northamptonshire bölgesinde gerçekleşen bir cinayet, ülkede büyük yankı uyandırdı. Uzun süredir birlikte olan 22 yaşındaki genç dansçı Maddie Durdant-Hollamby, 41 yaşındaki erkek arkadaşı tarafından vahşice katledildi. Genç kadının katilinin cesedi de aynı evde bulunurken, cinayetin sinyallerin çok uzun süredir ortada olduğu anlaşıldı.

İngiltere’de korkunç olay! Çiftin cesetleri böyle bulundu...

İngiliz medyası, korkunç bir cinayeti konuşuyor. 22 yaşındaki Maddie Durdant-Hollamby isimli, genç dansçının cansız bedeni, geçtiğimiz günlerde ülkenin Northamptonshire bölgesinde bulunan bir evde bulunmuştu.

İngiltere’de korkunç olay! Çiftin cesetleri böyle bulundu...

Maddie'nin paramparça edilmiş olan cansız bedeninin yanında bulunan ve 41 yaşındaki sevgilisi Ben Green'e ait olduğu belirlenen cesedin de olay mahallinde olması, kafalarda soru işareti oluşturmuştu.İngiliz polisinin yürüttüğü araştırma sonucunda çiftin ölümünün ardındaki gerçekler su yüzüne çıktı.

Benjamin Green'in cesedi de bulundu

İngiliz medyasında yer alan haberlere göre olay, geçtiğimiz hafta gerçekleşti.Bir süredir kızlarından haber alamayan Maddie'nin anne ve babası, kızlarının bir süredir birlikte yaşadığı Ben Green'in evinin adresini polise iletti.

Oldukça yetenekli bir dansçı olarak bilinen Maddie'nin arkadaşları da günlerdir genç kızı görmediklerini polise bildirdi.Polisin yaptığı araştırma sonucunda bir şirkette pazarlama müdürü olarak görev yapan 41 yaşındaki Green'in de günlerdir işe gitmediği öğrenildi.

Elde ettikleri şüpheli bilgiler sonrası Green'in evine giden polis ekipleri, korkunç bir manzarayla karşılaştı.22 yaşındaki Maddie'nin paramparça edilmiş cansız bedeni, Green'in kanlar içindeki cesedi ile birlikte yerde yatıyordu.İlk olarak üçüncü bir kişiden şüphelenen ekipler, anından soruşturma başlattı.

Ancak gerçek, kısa süre içinde ortaya çıktı: Genç kızı vahşice öldüren kişi, Green'in ta kendisiydi.Yapılan otopsi sonucunda 41 yaşındaki adamın, Maddie'yi defalarca bıçakladıktan sonra kendisini de bıçaklayarak intihar ettiği anlaşıldı.Kızlarının erkek arkadaşı tarafından katledildiğini öğrenince acıya boğulan 48 yaşındaki Steve ve 47 yaşındaki Rachel Durdant-Hollamby çifti, Ben Green'in uzun zamandır saldırgan davranışlar sergilediğini söyledi.

Çiftin polise verdiği ifadeye göre Maddie, Ben'in oldukça kontrolcü olduğundan şikayetçiydi.Çevresinde fazlasıyla kibirli olarak bilinen 41 yaşındaki Green'in, Maddie'nin kendisinden ayrılmayı düşündüğünü öğrenmesinin ardından hayatı Maddie'ye zindan ettiği öğrenildi.

Etrafta oldukça bilinen bir aileye mensup olan Maddie'nin, eski iş yerinde patronu olan Ben ile ilişki yaşamaya başlamasının ardından giderek ailesinden soyutlandığı da biliniyordu.



 

Güncellenme Tarihi : 4.9.2021 01:12

İLGİLİ HABERLER