Gündem
  • 23.8.2019 16:51

Abdülhamit Gül'den Emine Bulut açıklaması!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, eski eşi tarafından canice katledilen Emine Bulut'a dair açıklama yaptı.

Kırıkkale'de eski eşi Fedai Baran (43) tarafından vahşice öldürülen ve Türkiye'yi ayağa kaldıran Emine Bulut cinayetiyle ilgili Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ''Vahşice katledilen Emine Bulut’a Allah’tan rahmet diliyorum. Cinayetin hemen ardından saldırgan derhal tutuklanmıştır. Hukuki süreç devam etmektedir. Yargı makamları tarafından caniye hak ettiği cezanın gecikmeksizin verileceğine inancım tamdır.'' açıklamasında bulundu.

18 Ağustos'ta Menderes Caddesi'nde bir restaurantta eski eşi Fedai Baran ile bir araya gelen Emine Bulut'un yanında 10 yaşındaki kızı da vardı. Eski eşler arasında tartışma çıktı, Fedai Baran eski eşini gözü dönmüş bir şekilde defalarca bıçakladı. Kızının gözü önünde kanlar içinde kalan Emine Bulut'un "ölmek istemiyorum" feryadı yürekleri dağladı, küçük kız da "anne ne olur ölme" diyerek herkesi ağlattı.

Kurtarılamadı

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Emine Bulut ile olayın etkisiyle şoka giren kızı F.B.B.'yi ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Bulut, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.

Türkiye ayağa kalktı

Yaşanan acı olay sonrası Emine Bulut ismi ise Twitter'da TT oldu. Siyaset,sanat ve spor dünyasından pek çok isim "#EmineBulut" , "#Ölmekİstemiyorum" ve "AnneNeOlurÖlme" hashtagleri ile mesaj paylaştı.

Güncellenme Tarihi : 23.8.2019 16:52

İLGİLİ HABERLER