Spor
  • 22.1.2020 19:18

Adem Ljajic’e İtalya'dan tekilf var

Adem Ljajic’e Çizme'den talip var

Kartal'ın Sırp yıldızı Adem Ljajic'e Fiorentina talip oldu. İtalyan kulübünün eski oyuncularını yeniden kadroya katmak için Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlandığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.Kartal'ın Sırp yıldızı Adem Ljajic'e Fiorentina talip oldu. İtalyan kulübünün eski oyuncularını yeniden kadroya katmak için Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlandığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

ÖNCELİKLE SEZON SONU

Fiorentina'nın Adem Ljajic'i sezon sonu için düşündüğü ancak bir ihtimal devre arasında da Adem'in transferi için girişimde bulunabileceği ortaya çıktı. Yönetimin iyi bir teklifi kabul etmesi bekleniyor.Adem Ljajic'in İtalya'dan gelecek teklife 'evet' demesine kesin gözüyle bakılıyor. (Takvim)

Yeni golcü bedavaya geliyor

Süper Lig'de son olarak evinde lider Sivasspor'a 2-1 mağlup olarak taraftarını üzen Beşiktaş'ta takıma takviye yapılıp yapılmayacağı belirsizliğini koruyordu. Ara transfer döneminin bitmesine az bir süre kala atağa kalkan siyah-beyazlı kurmaylar, taraftarın heyecanla beklediği santrfor bölgesi için düğmeye bastı. Mali yönden zor günler geçiren Kara-Kartal, bonservisi elinde olan golcüye teklifini yaptı.Beşiktaş'ın, son olarak MLS Ligi takımlarından Chicago'da forma giyen ve şu anda bonservisi elinde olan 32 yaşındaki Nemanja Nikolics ile ilgilendiği yazıldı. Chicago ile sözleşmesini uzatmayan Nemanja Nikolics'i aynı zamanda Crystal Palace'ın da istediği iddia edildi.İngiliz basınında Daily Mail'in haberne göre, Nemanja Nikolics'in menajeri gelen teklifleri değerlendirme aşamasında. Crystal Palace dışında Olympiakos ve Beşiktaş da Macar futbolcuyu istiyor.Ancak Nemanja Nikolics'in şu anda Crystal Palace'a daha sıcak baktığı ve Premier Lig'de oynamak istediği kaydedildi. Cenk Tosun'u transfer eden Crystal Palace'da Benteke'nin ayrılma durumuna karşılık Nemanja Nikolics transferinin düşünüldüğü kaydedildi.

Güncellenme Tarihi : 22.1.2020 19:19

İLGİLİ HABERLER