Spor
  • 23.2.2021 10:27

Ahmet Çakar Erol Bulut ve Emre Belözoğlu'na çaktı

 Ahmet Çakar'dan bomba Emre Belözoğlu - Erol Bulut iddiası!

Sabah Spor yazarları Ahmet Çakar, Gürcan Bilgiç, Levent Tüzemen, Bülent Timurlenk ve Fatih Doğan, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı, Erol Bulut ve Fenerbahçe cephesinde yaşananlar ile Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin "Derbileri yabancı hakem yönetsin" açıklamasını değerlendirdi. Ahmet Çakar, Emre Belözoğlu ve Erol Bulut'la ilgili bomba bir iddiayı ortaya attı.

YARIŞ MAYISA KADAR SÜRER, SON 3 HAFTA 7 GÜNE SIĞMAZ

SORU: Zirve yarışında şampiyonluk için bir adım daha önde olan bir takım var mı?

LEVENT TÜZEMEN: Hakemlerin kötü yönetimine rağmen Galatasaray "Sırat Köprüsü" sayılacak bir deplasmanda kazanarak şampiyonluk yolunda dev bir adım attı. Şimdi Galatasaray'ın önünde 5 maçta 15 puan alabileceği bir fikstür var. Eğer kadro zafiyeti yaşamaz, Kovid'e takılmaz ise Fatih Terim'in yarattığı rekabet Galatasaray'ı zirvede tutar. Ayrıca Galatasaray'ın içinde egolu ve kaprisli futbolcu yok. Alanya dönüşü çekilen fotoğraf Galatasaray'daki "Takımdaşlığı" çok net anlatıyor.

GÜRCAN BİLGİÇ: Galatasaray çok zorlu bir fikstürü kayıpsız geçti. Müthiş iş yaptı. Daha kolay maçlara çıkacak, sonlara doğru eşik karşılaşmaları oynayacak. Beşiktaş hâlâ avantajı elinde tutuyor. Galatasaray'ı yendiği için de rövanş için ikili averaj kozu var. Trabzonspor, Fenerbahçe derbisini kazanırsa başka havaya girer, üstelik diğer rakipleri ile de oynayacak. Kalan 15 maça, üç günde bir periyoduna, Kovid şoklarına bakarsak, her an her şey değişebilir. Hepsinin şansı eşit.

AHMET ÇAKAR: G.Saray, şampiyonluk yolunda çok önemli bir galibiyet aldı. Alanya'yı deplasmanda yenmek her babayiğidin harcı değil. Üstelik hakeme rağmen kazandılar. Bu tür galibiyetler mayıstaki şampiyonluk hikâyesinde çok önemli kilometre taşlarıdır. Abdullah Avcı ile gurur duyuyorum. Böyle devam ederse Avcı sonuna kadar Trabzon camiasına bu heyecanı yaşatabilir. Beşiktaş bildiğimiz gibi. Bazen seyredenlere sahada insanlar değil vahşi ve parçalayıcı hayvanlar oynuyormuş gibi intiba yaratıyor.

EROL BULUT'UN VÜCUT DİLİ VE ETKİLEŞİMİ SIFIR!

SORU: Fenerbahçe, Kadıköy'de bir maç daha kaybetti. Yine hedefte Erol Bulut var. Bütün faturayı Bulut'a çıkarmak doğru mu? Ali Koç ve yönetimin suçu yok mu?

AHMET ÇAKAR: Tüm sorumluluk Erol Bulut'un. Önemli transferler yaptılar. Olası bir Trabzon yenilgisiyle yarıştan büyük oranda koparlar. Fakat F.Bahçe'de asıl problem bence diğerleri. Sportif direktör Emre Belözoğlu, kaleci antrenörü Volkan, Mehmet Aurelio, hatta Selçuk Şahin bile F.Bahçe camiası içinde çok daha kariyerli kişiler. Özellikle Belözoğlu'nun, Bulut'un işine karıştığını düşünüyorum. Bu tür çift başlılıklarda başarısızlık kaçınılmazdır. Ayrıca Erol Bulut'un en büyük problemi donuk oluşu. Maç öncesi, esnası ve sonrasında Erol Bulut'un vücut dili sıfır. Diksiyon sıfır, etkileşim sıfır, bu da takıma yansıyor ve F.Bahçeli oyuncularda o ölümcül vurdumduymazlık ortaya çıkıyor.

ALİ KOÇ YANLIŞ YAPTI

BÜLENT TİMURLENK: F.Bahçe'nin transfer politikasını şöyle anlatayım! Kara kışta üzerinizde kalın bir mont var. Ama fiyatı yüzde 70-80 düşmüş çok lüks montları görüp dayanamayıp alıyorsunuz. Fakat ayağınızda bot yok. F.Bahçe'nin net bir santrforu yok. Bulut'u F.Bahçe'ye getiren başarı, Alanya'da oynattığı geçiş oyunu iken burada bu oyunu oynattığında taşlanan bir teknik adam var. Bir kasa malzemeyi getirip bunlardan yemek yap dediğiniz kişi aşçıdır. Size liste uzatıp 'Kendi menümü yaratacağım' diyen ise şeftir. Bir restorana şef, bir takıma teknik direktör imzasını atar. Bulut'un hangisi olduğuna siz karar verin.

Güncellenme Tarihi : 23.2.2021 10:36

İLGİLİ HABERLER