Yaşam
  • 30.9.2020 17:37

Ajda Pekkan ve Hakan Altun aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi!

 Süperstar Ajda Pekkan ve Hakan Altun aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi!

Süperstar Ajda Pekkan ve Hakan Altun'un aşk yaşadığına dair çıkan haberler magazin gündemine bomba gibi düştü. Söylemezsem Olmaz sunucularından Seren Serengil, Ajda Pekkan ve Hakan Altun'un aşk yaşamaya başladığını iddia etti. Çiftin flört aşamasında olduğunu söyleyen Seren Serengil, "Mutlu olduklarını duydum" dedi. Altun'un menajeri ise konu hakkında açıklama yaparak Hakan Altun, Ajda Pekkan’ın aşk iddialarını yalanlayıp iki ünlü ismin iş için bir araya geldiğini söyledi.

Seren Serengil, 74 yaşındaki Ajda Pekkan ve 48 yaşındaki Hakan Altun'un aşk yaşamaya başladığını söyledi.Çiftin flört aşamasında olduğunu söyleyen Serengil, "Mutlu olduklarını duydum" dedi.Açıklamalarına devam eden Seren Serengil, "Bodrum'da annemin bir yakınından bu bilgiyi aldım.

Kadın Ajda Pekkan'ı tanıyor. Ajda, Hakan Altun'la aşk yaşıyormuş. Ben çok desteğim çok mutlu olurlar. İkisi bir düet yapsa yer yerinden oynar. Ben yakıştırdım onları. Mutlu olduklarını da duydum. Şimdi flört aşamasındalar. Baskıdan dolayı inşallah ayrılmazlar" dedi.

"HAKAN VE AJDA ÇOK MUTLULAR"

Hakan Altun ile Ajda Pekkan 1 hafta önce birlikte sahne almışlardır. Pekkan ile sahne pozlarını Instagram hesabından Altun "Süper starımız canım Ajdacığımla birlikte şarkı söylemek bir rüya gibiydi.Çok güzel bir geceydi sonsuz teşekkürler" demişti. Bugün yayında bu konuya da değinen Seren Serengil, "Hakan Altun böyle pozlarını paylaşmaz. Bak Ajda Pekkan'la olan fotoğraflarını paylaşmış ve orada ne kadar mutlu" ifadelerini kullandı. İşte Hakan Altun ve Ajda Pekkan'ın sahnedeki halleri...

AŞK YOK KONSER VAR

Habertürk'te yer alan habere göre: Hakan Altun'ın menajeri Süleyman Çakmakçı ise iddialara açıklık getirdi. Çakmakçı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Hakan Bey ve Ajda Hanım yeni projelerinde bir araya gelecek. İkisi de Bodrum'da yaşadığı için projeleri için sık sık buluşuyorlar. Önümüzdeki yıl halk konserleri verecekler."

 

Güncellenme Tarihi : 30.9.2020 17:46

İLGİLİ HABERLER