Gündem
  • 17.1.2022 19:35

AK Parti EYT için tarih verdi

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, emeklilikte yaşa takılanlar için önemli bir açıklamada bulundu.

24 TV Arafta Sorular programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, EYT'lilere bu yıl müjde olacağını söyledi. Akbaşoğlu, 'EYT'li kardeşlerimizin durumu çalışma programımızın içerisinde yer alıyor. İnşallah 2022 yılı içerisinde EYT'lilerle ilgili de ne yapacağımızın müjdesini, Çalışma Bakanımızla beraber paylaşacağız.' dedi.

24 TV Arafta Sorular programında Star yazarı Esra Elönü'nün sorularını cevaplayan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, EYT'ye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Akbaşoğlu, 'EYT diye kavramsallaştırılan bir yapılanma söz konusu. Bu AK Parti iktidarından önceye denk geliyor, 2002 senesi. Hem prim hem de yaşınızı doldurmanız ile beraber emekli olabilme hakkının size verildiği 1999 yılına ait bir kanuni düzenleme mevcut. Bugünde geçerliliği devam ediyor.' dedi.

"Bu yıl müjde var"

AK Parti'nin toplumun bütün kesimlerinin taleplerini dinleyen ve onlara çözüm üreten bir parti olduğunu belirten Akbaşoğlu, 'AK Parti olarak biz bir sıralama ilan ettik. Bu sıralama çerçevesinde tüm bu sorunların çözüme kavuşacağını belirtmek isteriz.' dedi.

Akbaşoğlu açıklamaasında, 'EYT'li kardeşlerimizin durumu çalışma programımızın içerisinde yer alıyor. İnşallah 2022 yılı içerisinde EYT'lilerle ilgili de ne yapacağımızın müjdesini, Çalışma Bakanımızla beraber paylaşacağız.' ifadesini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 17.1.2022 20:17

İLGİLİ HABERLER