Medya
  • 5.10.2020 12:01

Akciğer kanserine yakalanan Bekir Coşkun'un son durumu ne

Akceğir kanserine yakalandıktan sonra ameliyata alınan Bekir Coşkun'un ciğerinin bir kısmı alındı. Ameliyat sonrası ise yoğun bir kemoterapi seansları başladı.
O seanslar sırasında bir problem ortaya çıktı. Diğer kısımlarda sıkıntı yok ama Coşkun'un ciğerinin başka bir bölümünde bulunan kanser timörü kemoterapiye karşı dirençli çıktı. Bu timör yoğun kemoterapiye rağmen gerilemedi.
Coşkun'un sağlığına ilişkin bilgi veren arkadaşı Emin Çölaşan, "Doktorlar Bekir'e oksijeni bol bir yer olan Cunda'yı tavsiye etmiş kendisi orada. Zaman zaman kemoterapi için İstanbul'a gidiyor.Kanser yüzde 80 bitmiş ama tedaviye olumlu cevap vermeyen bir timör var. sıkıntı orada" diye yazdı.

Kanser tedavisi gören Bekir Coşkun'dan mesaj var: “Benim için zor günler, bilemezsiniz”

Bir süredir akciğer kanseriyle mücadele eden Sözcü gazetesi yazarı Bekir Coşkun, dün sevenleriyle sosyal medya hesabı üzerinden buluştu.

Bir süredir akciğer kanseriyle mücadele eden Sözcü gazetesi yazarı Bekir Coşkun, dün sevenleriyle sosyal medya hesabı üzerinden buluştu. Bekir Coşkun sağlık sorunları nedeniyle ara verdiği yazılarına da bugün döndü.

Bekir Coşkun, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamayla, vermek zorunda kaldığı aranın sona erdiğini ve yazısının yayınlandığını duyurdu.

"Tabi ki her gün yazmak isterim.. Bazen uzaktan bakıyorum, içim sızlıyor" diyen Coşkun, "Ama benim çok için zor günler... Bilemezsiniz, hortumlar, ağrı bahtları, şişeler, haplar, sancılar, kimi zaman umut, kimi zaman kahır..." dedi.

Coşkun, "Gazetem, arkadaşlarım beni hiç yalnız bırakmadılar... Hep yanımda oldular... Ama tıp dünyası için aynı şeyi söyleyemem..." derken, "Yazı yazamadığım zamanlar, beni bağışlayın... Bu birkaç satır bile ilaç gibi.... Şimdilik hoşça kalın..." diye belirtti.

Bekir Coşkun'un paylaşımları şu şekilde:

Kanser tedavisi gören Bekir Coşkun'dan mesaj var: “Benim için zor günler,  bilemezsiniz”

Güncellenme Tarihi : 5.10.2020 12:24

İLGİLİ HABERLER