Gündem
  • 5.3.2021 21:03

Ali Babacan FETÖ ağzıyla Devlete saldırdı

Ali Babacan FETÖ ağzıyla devleti hedef aldı..FETÖ'cü hesapların sosyal medyayı ve terör örgütünün siyasi uzantısı HDP’li vekillerin Meclis'i sistematik olarak terörize ettikleri 'çıplak arama' yalanı furyasına DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da katıldı.

FETÖ’cülerin daha önce Başsavcılık ve Adalet Bakanlığı tarafından belgelerle ortaya konan “Çıplak arama” yalanını yeniden dillendirme görevini bu defa Ali Babacan üstlendi.

FETÖ AĞZIYLA DEVLETE SALDIRI

Babacan tamamen FETÖ ağzıyla yaptığı paylaşımda "Siz çıplak arama iddialarına ciddiyetsizlikle yaklaşıp kadınları ve insan haysiyetini aşağıladınız. Kaçırılma haberleri yine sizin döneminizde dolaşmaya başladı. KHK marifetiyle çok sayıda suçsuz insanı açlıkla sınadınız, itibarlarını yok ettiniz. Siz hukuku katlettiniz, hukuku!" ifadelerini kullandı.

DEVLETİN HAİNLERDEN TEMİZLENMESİ RAHATSIZ ETTİ: KHK MARİFETİYLE

15 Temmuz 2016’da darbe girişiminin ardından 20 Temmuz 2016’da ilan edilen olağanüstü halle birlikte KHK'lerle devletin içini sızmış binlerce hainin temizlenmesinden rahatsız olan Babacan bu tasfiyeleri "KHK marifeti" olarak tarif etti.

İÇİNDEKİ FETÖ'CÜ ORTAYA ÇIKIYOR

FETÖ'nün Avrupa merkezli kanallarda ve sosyal medyada algı operasyonu ve HDP’li vekillerin Meclis Genel Kurulu’ndaki çığırtkanlıkları zamanla DEVA'daki FETÖ tohumlarının yeşermesine sebep oluyor.

Uzun süredir ekonomi ağırlıklı mesajlar vererek artı puan toplamaya çalışan DEVA toplumun hassasiyetle üzerinde durduğu kutsallarımız üzerinde aykırı ifadeler kullanarak içinde gizledikleri gerçek düşüncelerini dışa vurmuş oldular.

Güncellenme Tarihi : 7.3.2021 00:58

İLGİLİ HABERLER