Spor
  • 23.4.2024 17:04

Ali Koç'un adamı Süleyman Hurma açıkladı.. Lig tescil edilmeyebilir

Ali Koç'un en yakınlarından birisi olan Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma durduk yere ortalığı karıştıracak bir açıklama yaptı. Külüpler Birliği'nde Ali Koç'un yamağı durumundaki Hurma, UEFA'nın Süper Lig'i tescil etmeyebileceğini söyledi.
Lig'in tescil edilmemesi demek Galatasaray Şampiyon olursa bunun da kabul edilmemesi dolayısıyla Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne alınmaması demek.
Takımı küme düşme hattında olan Hurma'nın yaptığı bu açıklamanın ardında Ali Koç'un olduğu söylentisi çıktı. Koç'un dünkü puan kaybından sonra Galatasaray'ın önünü kesmek için bu kez UEFA cephesinden kulis yapacağı söyleniyor.

Gündeme bomba gibi düşen Süper Lig sözleri: Tescil edilmeyebilir
Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan flaş açıklamalar: “Süper Lig tescil edilmeyebilir!”

NOT: "UEFA ve FIFA Başkanlarının 2023-2024 Sezonları hakkında tek açıklamaları yoktur HURMA Trollenmiştir". 

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Habertürk TV'de yayınlanan Geçiş Oyunu'nda çarpıcı açıklamalar yaptı. Kulüpler Birliği'nin MHK'nin '8 Mart Operasyonu'na herhangi bir dahli bulunmadığını dile getiren Hurma, 20 kulübün de TFF'nin seçime gitmesi konusunda mutabakat sağladığını dile getirdi. Aynı zamanda Kulüpler Birliği Vakfı ikinci başkanı da olan Hurma, TFF'yi seçime götürmek için toplanan imza sayısının yeterli sayıya ulaştığının altını çizerken FIFA ve UEFA'nın Türk futbolunu takibe aldığını, ligin tescil edilmeme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını vurguladı.

"20 KULÜP DE UZLAŞTI"

TFF'nin 18 Temmuz tarihli seçim kararı üzerine de dönen tartışmalarla ilgili konuşan Hurma, Kulüpler Birliği'ndeki 20 kulübün de TFF'nin seçim kararı alması konusunda uzlaşma sağladığını duyurdu.

"İMZA İŞİ SULANDIRILMAYA ÇALIŞILIYOR"

TFF'nin seçime gitmesi için imza toplanması ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in son toplantıda 'Bu işi müzakereyle çözelim' önerisini değerlendiren Hurma, "Bu iş sulandırılıyor. Ben o müzakereden bir şey çıkmayacağını toplantıda dile getirdim. Bir heyet seçildi, görüşmeye gittiler ve görüşmeden bir şey çıkmadı" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 23.4.2024 17:23

İLGİLİ HABERLER