Yaşam
  • 25.11.2020 21:23

Almeda Abazi-Tolgahan Sayışman çifti ikinci bebeklerini bekliyor

KAYNAK : MİLLİYET

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi, ikinci kez anne-baba oluyor. Ünlü çiftten Abazi, müjdeli haberi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Oyuncu Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi, 2017'de Los Angeles'ta nikah masasına oturmuştu. Çift, ilk çocukları Efehan'ı geçtiğimiz yıl kucaklarına almıştı.

Mutlu aile pozlarını sık sık sosyal medya hesaplarından yayınlayan Sayışman ve Abazi, ikinci kez bebek beklediklerini duyurdu.

EN MUTLU AN

'EN MUTLU AN'

Müjdeli haberi Instagram hesaplarından duyuran Tolgahan Sayışman, "En muazzan hediye, en mutlu an... Daha mutlu olamam" dedi.

'SENİNLE TANIŞMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ'

Abazi ise duygularını, "İki numaralı bebek yükleniyor. Seninle tanışmak için sabırsızlanıyoruz ufaklık" sözleriyle dile getirdi.

OĞLUYLA İLGİLİ SORULARI YANITLADI

Çiftin paylaşımlarına takipçilerinden binlerce beğeni ve 'hayırlı olsun' mesajları yağdı.

OĞLUYLA İLGİLİ SORULARI YANITLADI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde ailece yemek yedikten sonra objektiflere yansıyan Tolgahan Sayışman, oğlu Efehan ile ilgili sorulara yanıt verdi.

Yakışıklı oyuncu, muhabirlerin "Oğlunuz Efehan giderek büyüyor. Nasıl hissediyorsunuz, nasıl vakit geçiyorsunuz?" sorusuna; "Tarif edilmez bir duygu. Çok eğleniyoruz onunla, oyunlar oynuyoruz. Beni çok özlüyor, kucağımdan inmiyor gördüğünüz gibi. O uyuduğunda evden kaçıyorum, yoksa bırakmıyor" şeklinde yanıt vermişti.

Güncellenme Tarihi : 25.11.2020 21:50

İLGİLİ HABERLER