Spor
  • 12.6.2019 00:58

Anadolu Efes seriyi eşitledi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisi ikinci maçında Anadolu Efes, sahasında karşı karşıya geldiği Fenerbahçe Beko’yu 101-93’lük skorla mağlup etti. Alınan bu sonuçla Efes, seride durumu 1-1’e getirdi.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde ilk maçta ev sahibi avantajını iyi kullanamayan Anadolu Efes, yine sahasında karşılaştığı Fenerbahçe'yi yenerek seride durumu 1-1'e getirdi.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisi ikinci maçında Anadolu Efes, Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşılaştığı Fenerbahçe'yi uzatmalarda 101-93 yendi. İlk maçta ev sahibi avantajını kaybeden Efes, bu sonuçla seriyi 1-1'e getirdi. 4 galibiyete ulaşacak takımın şampiyon olacağı seri artık Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde oynanacak. İki takım arasındaki serinin üçüncü maçı 13 Haziran Perşembe günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda yapılacak. Serinin 4. karşılaşması da 15 Haziran Cumartesi günü yine Fenerbahçe'nin sahasında olacak.

Anadolu Efes, Fenerbahçe karşısında bu sezon 5. kez kazandı

Anadolu Efes, Fenerbahçe karşısında bu sezon 5. kez kazandı

Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko ile bu sezon oynadığı 9. karşılaşmada 5. galibiyetini aldı.

Anadolu Efes, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi final serisi ikinci maçında sahasında karşılaştığı Fenerbahçe Beko'yu 101-93'lük skorla mağlup etti ve durumu 1-1'e getirdi. İki takım bu müsabaka ile birlikte bu sezon 9. kez karşı karşıya gelirken, Efes rakibine karşı 5. galibiyetini elde etti.

Efes ile Fener, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 4, THY Euroleague'de 3, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda da 1'er kez olmak üzere oynanan 9 maçta sarı-lacivertliler de parkeden 4 kez galip ayrıldı

Güncellenme Tarihi : 11.6.2019 22:21

İLGİLİ HABERLER