Asayiş
  • 22.2.2021 21:00

Anne baba ve çocuğu doğrayan katil PKK'lı çıktı

Eskişehir'de bir çift ve 4 yaşındaki çocuklarının öldürülmesiyle ilgili tutuklanan katil hakkında terör örgütü PKK sempatizanı olduğu iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Eskişehir'de bir çift ve 4 yaşındaki çocuklarının öldürülmesiyle ilgili tutuklanan katil hakkında terör örgütü PKK sempatizanı olduğu iddiasıyla soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kardeşim" dediği şahıs ailesinin ve kendisinin katili oldu

ARKASINDAKİ KATİLİNE KARDEŞİM DEMİŞ

İlkay ve Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki çocukları Doruk'un cansız bedenlerinin bulunmasıyla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Mehmet Şerif B'nin, bazı teröristlerin mezarlarının başında fotoğraflarının olduğu belirlendi.

Tokkal ailesini canice katleden Mehmet Şerif Boğa küçük çocuğu annesinin  kucağında öldürmüş - Takvim

Bunun üzerine Cumhuriyet Başsavcılığınca katil zanlısı hakkında terör örgütü sempatizanı olduğu gerekçesiyle ayrı bir soruşturma açıldı.

Son dakika haberi: İlkay Tokkal, Emel Tokkal ve Küçük Ali Doruk'un katili  bakın kim çıktı! Eskişehir'deki aile katliamında şok gelişme - Son Dakika  Haberler

Ne olmuştu?

Odunpazarı ilçesi Deliklitaş Mahallesi'ndeki apartmanın 5'inci katında 16 Şubat'ta İlkay (42) ve Emel Tokkal (41) çifti ile çocukları Doruk'un cansız bedenleri bulunmuştu. Bıçaklanarak yaşamını yitirdiği belirlenen aile üyelerinin ölümüyle ilgili soruşturmayı yürüten Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesince özel ekipler oluşturulmuştu. Çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen, ailenin yakınları ve komşularının ifadelerine başvuran ekipler, 13 şüpheliyi gözaltına almıştı. Cep telefonu tamiri ve satışı yapan İlkay Tokkal'ın, katil zanlısı olduğu iddia edilen eski ortağı Mehmet Şerif B. (29), bu kişinin yeğeni Hakkı B, dayısı Zeki O. ve akrabası Fesih Y. tutuklanmıştı.

Katil Mehmet Şerif B.'nin Tokkal ailesinin evine girdikten sonra önce eski iş ortağı İlkay'ı bıçakla öldürdüğü daha sonra salona yöneldiği ve Emel Tokkal'ı ve kucağındaki Doruk'u bıçakladığı öğrenildi. Yapılan incelemede Emel ve Doruk'un 3'er kez, İlkay Tokkal'ın ise 7 kez bıçakladığı belirlendi.

Güncellenme Tarihi : 22.2.2021 20:49

İLGİLİ HABERLER