Spor
  • 24.1.2020 00:16

Arda Turan konusunda başkanla aramızda fikir ayrılığı var

Fatih Terim'den flaş Arda Turan açıklaması

Son dakika haberi: Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yılan hikayesine dönen Arda Turan transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Yönetimle fikir ayrılığı yaşadıklarını ifade eden Terim, "Geçen gün Arda konusu için yönetim tarafından davet edildim. Ben düşüncelerimi söyledim, Arda'ya şans vermemiz gerektiğini söyledim. Aynı fikirde olmadıklarını söylediler. Bu bir fikir ayrılığı mıdır, evet fikir ayrılığıdır" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanşında Türk Telekom Stadı’nda Çaykur Rizespor’u 2-1 yenerek çeyrek finale çıktıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Arda Turan’la ilgili başkan Mustafa Cengiz, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve başkan yardımcısı Yusuf Günay ile görüştüklerini aktaran Terim, "Ben bu konuda Denizlispor maçından sonra fikirlerimi söyledim. Bu konunun tek taraflı olmadığını camiamızın, taraftarlarımızın, eski-yeni tüm yönetimlerin ortak konsensüs içerisinde bunu değerlendirilmesi gerektiğini söyledim. Bunun için geçen gün toplantı için davet edildim ve buraya geldim. Başkan, Abdurrahim Bey ve Yusuf Bey vardı. Oturduk ve ben daha evvel ne söylediysem aynı şeyleri tekrar ettim. Galatasaray’ın ocağından yetişmiş bir değerine sahip çıkmak, bir şans vermek ve ona bir kapı açmak gerektiği kararımı tekrar ilettim. Onlar bu kararda olmadıklarını söylediler. Bu bir fikir ayrılığıdır." diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 24.1.2020 00:17

İLGİLİ HABERLER