Asayiş
  • 4.8.2015 03:53

4 arkadaşa kurşun yağdırdılar

Akçadağ ilçesine bağlı Kanderesi mevkiinde yaşanan olayda 4 arkadaş, ağaçlık alanda oturdukları sırada silahlı saldırıya uğradılar. Yaşanan saldırıda Osman G. İle Şemsettin A. Olay yerinde hayatını kaybederken Enver V. ve Sedat G ise saldırıyı küçük sıyrıklarla atlattılar. Yaşanan saldırının ardından sağ kurtulanların durumu güvenlik güçlerine bildirmesi üzerine kısa sürede bölgeye sağlık görevlileri 2 arkadaşın da olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.
Polis ekipleri cinayet zanlılarının yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatırken, cinayetin yaşandığı alanda, olay yeri inceleme ekipleri uzun süre delil araması yaptı. 4 arkadaşın geldiği araç üzerinde de delil arayan polisler, olay yerinde çok sayıda boş kovana da rastladı. Jandarma ekiplerinin de çevrede güvenlik önlemleri aldığı olayda, ölenlerin yakınları da bölgeye gelerek sinir krizleri geçirdi.
Gece yarısına kadar yapılan olay yeri incelemesinin ardından 2 arkadaşın cesetleri, Akçadağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis cinayet zanlılarının yakalanması için ilçedeki Mobese kameralarını da incelemeye alırken, olayda ölen Osman G.’nin yaklaşık bir hafta önce de ilçe merkezinde silahlı saldırıya uğradığı ancak olayda yara almadan kurtulduğu öğrenildi. Polis, 2 kişinin ölümüne neden olay olayın aydınlatılması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:02

İLGİLİ HABERLER