Asayiş
  • 30.11.2016 12:42

4 kişinin öldüğü çatışmada flaş gelişme

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde biri polis 4 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavga olayıyla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Karşıyaka ilçesindeki bir eğlence mekanında "istek şarkı" nedeniyle çıkan silahlı kavgada biri polis 4 kişin hayatını kaybettiği olaya ilişkin 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Olay yerinde yapılan incelemede 19 boş kovan bulundu. Bulunan kovanlar, hangi silahtan çıktığının belirlenmesi için kriminal incelemeye gönderildi.

Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleyen ekipler, olayın yaşandığı mekanda çalışanlar ve o gece eğlenmeye gelen bazı müşterilerin de aralarında bulunduğu 105 kişinin ifadesine başvurdu. Elde edilen bilgiler ve görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda yapılan çalışmalar sonucu, V.P, E.T, Z.Ö, İ.K. ve M.Y. gözaltına alındı. Emniyette sorgulanan şüphelilerden E.T. ile Z.Ö. ifadesi alındıktan sonra, V.P. ise savcılıktan serbest bırakıldı. Diğer iki şüphelinin ise işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. Olayla ilgili olarak aranan üç şüphelinin de yakalama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 30.11.2016 12:44

İLGİLİ HABERLER