Asayiş
  • 2.5.2016 21:40

Bağdat Caddesi'nde korkunç cinayet

İstanbul'un en işlek yerlerinden Bağdat Caddesi'nde kız arkadaşına laf atıldığını iddia eden Yusuf Gülap ve Cihan K. arasında kavga yaşandı. Kavgada, Cihan K., Yusuf Gülap'ı bıçaklayarak öldürdü.

Yusuf Gülap, dün akşam saatlerinde kız arkadaşının aralarında bulunduğu arkadaş grubu ileBağdat Caddesi'nde dolaşmaya çıktı. İddiaya göre karşıdan gelen iki kişilik bir grup, Gülap'ın grubundaki kız arkadaşına laf attı. Bunun üzerine Gülap ile grup arasında ağız dalaşı tartışması yaşandı. Yaşanan kısa tartışmanın ardından 20 yaşındaki Gülap ve arkadaşları yoluna devam etti.

"ARANIZDA ERKEK YOK MU" DİYEREK BIÇAKLADI

Ancak bu tartışmanın ardından şüpheli üstünde taşıdığı bıçağı çıkartıp "Aranızda erkek yok mu lan" diye bağırarak Gülab'a saldırdı. Çeşitli yerlerinde bıçaklanan Gülap kanlar içinde yere düşerken, şüpheli ve arkadaşı olay yerinde kaçtı. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Gülap yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ŞÜPHELİNiN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre; olayın ardından ifade veren görgü tanıkları, olayın laf atma yüzünden çıktığını ve katil zanlısının bıçakla arkadan saldırdığını söyledi. Yapılan soruşturmada Gülab'ı bıçaklayan şüphelinin Cihan K. olduğu yanındaki arkadaşının da İmgecan Ö. olduğu belirlendi. Polis iki şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 19:13

İLGİLİ HABERLER