Asayiş
  • 15.9.2014 00:20

Bakan Eroğlu'ndan feci kaza ile ilgil açıklama

Eroğlu, “Önce Keçiborlu'da mola vermişler sonra Isparta'da Karacaören yolundan giderken otobüs şoförlerinden birisinin herhalde şekeri mi düştü ne olduysa ani bir manevra yapıyor. Otobüs devriliyor. Ters devrilerek sürüklenerek içerdekilerde maalesef 13 vatandaşımız hayatını kaybetti” dedi.
Isparta-Antalya karayolu Burdur il sınırında bu sabah saatlerinde meydana gelen kazada Afyonkarahisar’dan Antalya’ya tatile giden berberler kaza geçirmiş. Kazada 13 kişi hayatını kaybederken 33 berberde yaralanmıştı. Kazanın ardından yaralılar çevre illere sevk edilerek tedavi altına alınmıştı. Kazanın meydana geldiği yere yakın olması nedeniylede Mustafa Kara, Muhammet Can, Ahmet Şenol ve Ahmet Çay Bucak Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, kazada yaralanan İsmail Özen’i Antalya’da yattığı hastanede ziyaret etti. Daha sonra karayolu ile Bucak Devlet Hastanesi’ne gelen Bakan Eroğlu burada Devlet Hastanesi Başhekimi Bilal Çelikbaş'tan hastalar hakkında detaylı bilgi aldı. Tedavi gören Mustafa Kara, Muhammet Can, Ahmet Şenol ve Ahmet Çay'ı ziyaret eden Erdoğlu, yaralılarla yakından ilgilendi aileleri ile sohbet etti.

“ŞOFÖRÜN ŞEKERİ DÜŞMÜŞ OLABİLİR”
Kaza hakkında da bilgi veren Bakan Eroğlu, otobüs şoförü Sinan Doğraylı’nın şekerinin düşmüş olabileceğini belirterek şöyle konuştu:
“Sabaha karşı Afyonkarahisar'dan berberler ve kuaförlerden bir grup iki otobüs halinde Antalya'ya günü birlik bir gezinti yola çıkmış saat 01.30 civarı. Önce Keçiborlu'da mola vermişler sonra Isparta'da Karacaören yolundan giderken otobüs şoförlerinden birisinin herhalde şekeri mi düştü ne olduysa ani bir manevra yapıyor. Otobüs devriliyor. Ters devrilerek sürüklenerek içerdekilerde maalesef 13 vatandaşımız hayatını kaybetti. Büyük bir üzüntü. Yaralılar var yaralılardan bir tanesi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İsmail onun durumu iyi herhangi bir problemi yok. 4 tanesi burada bir tanesi Özel Lider Hastanesi'nde. Altı tanede Isparta'da var. Diğeri taburcu oldu. Onların hayati tehlikesi yok durumları iyi. İnşallah kısa zamanda onlarda taburcu olacak. Ziyaret ettiğim hastaların durumu iyi. Yoğun bakımda bir arkadaşım var onları ziyaret edip Afyonkarahisar'da bir değerlendirme yapacağız."

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:49

İLGİLİ HABERLER