Asayiş
  • 28.7.2015 11:29

Binbaşı Arslan Kulaksız'ı şehit eden hainler yakalandı mı?

Muş'un Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın şehit edilmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, 10 kişi gözaltına alındı. Muş'un Malazgirt'te sıcak gelişme: Siyah otomobildeki 4 kişi de gözaltına alınca sayı10'a yükseldi. Muş'un Malazgirt ilçesinde arkadaş ziyaretinden özel Otomobili ile dönerken uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit düşen Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın katillerini bulmak için operasyonlar düzenleniyor. Binbaşıya siyah renkli bir otomobilden ateş açıldığını ve olayı gördüğünü belirten 13 yaşındaki Muhammet K.'nin ifadesi üzerine Malazgirt'i didik didik arayan polis, Binbaşı Kulaksız'ın şehit edildiği yere 100 metre yakınında siyah renkli Balıkesir plakalı siyah bir otomobilde bulunan 4 kişiyi gözaltına aldı.

Bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından, 27 Temmuz günü, saat 19.20'de, Malazgirt'in Mezarlık Caddesinde, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız ve eşi Sibel'in bulunduğu özel otomobile silahlı saldırı yapıldı. Saldırıda ağır şekilde yaralanan Binbaşı Kulaksız, kaldırıldığı Malazgirt Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, saat 22.30'da şehit oldu. Kolundan hafif şekilde yaralanan eşi Sibel Kulaksız ise tedavi altına alındı.
Evli ve 2 çocuk babası Arslan Kulaksız'ın uğradığı silahlı saldırı olayını gördüğünü belirten Muhammet K; ''Önde giden arabaya arkadan siyah bir otomobil yanaştı ve ateş edildi. Ateş edilen otomobil durdu, diğeri uzaklaştı" dedi. Polis görgü tanıklarının verdiği ifadeler üzerine Malazgirt ilçe merkezinde zırhlı araçlarda taramaya başladı. Binbaşının silahlı saldırıya uğradığı yerin 100 metre ilerisinde muş Giyim Fuarı önünde, görülen siyah renkli Balıkesir plakalı otomobil, polis tarafından durduruldu. İçinde bulunan 4 kişi, yere yatarılarak üst aramasından geçirildi ve gözaltına alındı. Polis, 4 kişinin bulunduğu otomobili de Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

SİYAH OTOMOBİLDE 4 GÖZALTI

Binbaşıya siyah renkli bir otomobilden ateş açıldığını ve olayı gördüğünü belirten M. K.’nın ifadesi üzerine Malazgirt didik didik arandı.

 

Binbaşı Kulaksız’ın şehit edildiği yere 200 metre uzaklıkta siyah renkli Balıkesir plakalı siyah bir otomobilde bulunan 4 kişiyi gözaltına aldı. Daha sonra yapılan operasyonlar kapmasında ise 6 kişi daha yakalandı.

TÜRKİYE

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:09

İLGİLİ HABERLER