Asayiş
  • 23.8.2014 15:01

Dikmen'de öldürülen çete lideri çıktı

Polisin teknik takibinde olan zanlı ve yanındakilerle, polis arasında çatışma çıktı. 3 polis yaralandığı çatışmada zanlı öldürüldü. Bir kişiyi de yaralı ele geçiren polis, kaçan diğer kişinin peşinde.

Ankara'da, uzun süredir aranan zanlı ve yanındakilerle, polis arasında çatışma yaşandı.

Mekan basma, adam yaralama, gasp ve uyuşturucu nedeniyle uzun süredir aranan ve teknik takibe alınan Uğur A. ve yanındakilerle polis arasında, saat 12.30 sıralarında çatışma çıktı.

Dikmen semtindeki çatışmada Uğur A., polis tarafından başından vurularak öldürüldü. Araçtaki kadın zanlı yaralanırken, üçüncü bir şahıs ise kaçtı.

Polis bu kişinin peşine düşerken, Öveçler'deki aramalar ev ev devam ediyor. Zaman zaman da bölgeden silah sesleri geliyor. Polis helikopteri bölgeyi tarayarak, olay yerindeki ekiplere havadan destek veriyor.

Olay yeri inceleme ekipleri olaya karışan şahısların kullandığı 06 DT 3740 plakalı otomobilde ve çevresinde incelemelerini sürdürürken, aracın üzerinde kurşun izleri, çevresinde çok sayıda boş kovan ile zanlılara ait olduğu düşünülen bir tabanca olduğu da gözlendi.

Çevreyi güvenlik şeridiyle kapatan emniyet güçleri sık sık vatandaşları balkonlara çıkmamaları ve bölgeden uzak durmaları konusunda uyarıyor.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:22

İLGİLİ HABERLER