Asayiş
  • 20.10.2014 14:32

Döverek öldürdüğü 3 yaşındaki oğlunu çöplüğe gömdü

Polis kan donduran vahşetle ilgili soruşturma başlatırken, minik çocuğun gömüldüğü öne sürülen bölgede ceset arama çalışmaları sürüyor. Edinilen bilgiye göre, kan donduran vahşet 11 Ekim'da İstanbul'un Bağcılar ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, hurdacılık yapan Oğuz K.(37) beş çocuğundan birisi olan 3 yaşındaki İzzet Köklü’yü döverek öldürdü. Kokmaması için folyaya sardığı çocuğunu, 3 gün balkonda bekleten Oğuz K. İstanbul'daki evini sattıktan sonra hemen Bursa'ya taşındı.

Hemen eşi ve bir çocuğuyla birlikte Orhangazi’de hafriyat döküm sahasında keşif yapan baba Oğuz K., bir hurdacının kendisini görmesi üzerine paniğe kapıldı. Çantanın içine koyarak getirdiği yavrusunun cansız bedenini buraya bırakan baba Oğuz K., ertesi gün tekrar gelerek cesedi gömdü.

KARISININ İHBARI ÜZERİNE YAKALANDI
Kan donduran vahşet, şüphelinin yanından uzaklaşmayı başaran karısı F.K.'nin polise giderek ihbarda bulunması üzerine ortaya çıktı. 5 çocuk annesi F.K., kaçarak evlendiği kocasının yaptıklarını polise anlattı. Ekipler, zanlının yakalanması için alarma geçti. Şüpheliyi telefonla arayan polis, kayıp olan karısının Yalova'da bulduklarını, gelip teslim almasını istedi. Karısını almak için polislerle buluşan şüpheli, ekipler tarafından gözaltına alındı. Şüphelinin ilk ifadesinde suçunu itiraf ettiği öne sürüldü.

ŞÜPHELİYE YER GÖSTERME YAPTIRILDI
Eşiyle birlikte Orhangazi’deki eski hafriyat döküm sahasına getirilen şüpheli Oğuz K.'ya ekipler yer gösterme yaptırdı. Zanlı kan donduran vahşeti, soğuk kanlılıkla anlatıp çocuğunun cesedini nereye gömdüğünü gösterdi. Cinayet masası dedektifleri, cesedin bulunması için çalışma başlattı.Döküm sahasında yağmurlar sebebiyle toprağın kaymış olma ihtimali üzerinde duruluyor.  

Minik İzzetin öldürüldüğü iddia edilen o ev!

Bağcılar’da 3 yaşındaki çocuğun, babası tarafından dövülerek öldürüldüğü iddia edilen o ev görüntülendi.

Minik İzzetin öldürüldüğü iddia edilen o ev!

 

Mahalle sakinleri cinayet iddiaları karşısında büyük şaşkınlık yaşarken, oğlunu öldürmekle suçlanan babanın agresif tavırları olduğunu savundu.

Bağcılar’da hurdacılık yapan Oğuz K.’nın (37) beş çocuğundan biri olan 3 yaşındaki İzzet K.’yı döverek öldürdüğü, ardından kokmaması için folyoya sarıp Bursa Orhangazi’de hafriyat döküm sahasında gömdüğü iddia edilmişti. Eşinin ihbarı üzerine gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Oğuz K.’nın hakkındaki iddiaları kabul etmediği belirtildi. Olaya ilişkin incelemeler devam ederken, Oğuz K.’nın cinayeti işlediği iddia edilen o ev kameralar tarafından görüntülendi. 

Oğuz K. ve ailesinin, eşyalarını bırakıp apar topar kaçtıkları belirtilirken, komşuları cinayet iddiaları karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Ailenin oturdukları sokağın bakkalı Emin Sayın, “Biz olayı yeni öğrendik. Şok olduk. Ne kadar doğru, ne kadar yalandır onu bilmiyoruz. Taşındıklarını da şuan öğrendik. 2 yıla yakındır burada oturuyorlardı. Ben esnafım burada. Gelip giderdi bize. Öyle bir insana benzemiyordu. Ev sahiplerinin akrabasıyla da bir tartışmaları olmuştu. Kendi halinde biriydi. 1,5-2 yıldır buradaydı. Hurdacılık yapıyordu” dedi.
Ailenin komşusu bir kadın da, “Evin kirasını vermemişler, o yüzden kaçmışlar diyorlar. 3-4 gün oldu. Ufak bir çocukları vardı. Hastaydı, nefes alamıyordu. Babası nefes darlığı var diyordu” diye konuştu. 

Oğuz K.’nın bir komşusu da, “Kendisini tanıyordum. Yazın yine kaçmıştı 3 ay gelmemişti, kira vermemişti. Adamın geliri yoktu. Ödeyemeyince kaçıyor. Eşyasını almadığına göre apar topar gitmişti. Adamın biraz agresif olduğunu biliyorum. Hanımıyla tartıştığını gördüm” şeklinde konuştu.  

ADNAN SULAR

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:56

İLGİLİ HABERLER