Asayiş
  • 20.9.2017 12:31

FETÖ'cü karı koca mahkemede birbirine girdi

FETÖ zanlısı eşler birbirini suçluyor..

Nevşehir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde Fethullaçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mahkemeleri devam ediyor.

Nevşehir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkan tutuksuz sanık ev hanımı F.A. üzerine atılan suçlamaları kabul etmezken 2008 yılından sonra hiçbir toplantıya katılmadığını söyledi. Tutuksuz sanık F.A. mahkemede ki savunmasında, " Eşim okulun Lara Koleji'nin ortaklarından biri olduğu için çocuklarım o okula gidiyordu. Zaten çocuklarımızın okul konusunda kararını eşim verirdi. Ben çocuklarımın veli toplantılarına bile katılmadım" dedi.

"PARALARI EŞİM YATIRDI"

Mahkeme Başkanı tarafından "30 Ocak 2015 tarihinde hesabına 66 bin 702 TL para yatırmışsın bu konuda neler söyleyeceksin?" sorusuna da yanıt veren tutuksuz sanık F.A. "Ben sadece bankada imza atarım hesabımla eşim ilgilenirdi" dedi. F.A., "Benim Bank Asya'ya para yatırıldığından haberim yok. Eşim bana sadece bankada imzaların var derdi bende tamam diyerek gidip bankaya imza atardım. Benim zaten kendime ait bir kazancım yok" diyerek kendisini savundu.

Mahkeme başkanı tarafından duruşma 4 Aralık 2017 tarihine ertelendi.

 

Güncellenme Tarihi : 20.9.2017 12:38

İLGİLİ HABERLER