Asayiş
  • 23.8.2014 13:27

Flaş.. Flaş.. Ankara'da silahlı çatışma

Ankara'da meydana gelen silahlı saldırıda 2 polis ve 2 sivilin yaralandığı bildirildi.

Olay, saat 12.00 sıralarında Huzur Mahallesi 1134. Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, içerisinde biri kadın 3 kişinin bulunduğu 06 DT 3740 plakalı şüpheli araç, aranan bir şahıs üzerine polis tarafından durduruldu. Kısa bir süre sonra araç içindekilerle polisler arasında silahlı çatışma başladı. Çatışmada, araç içerisindeki kadın, şüpheli Bülent A. ve 3 polis memuru çeşitli yerlerinden yaralandı.

Şüphelilerden biri ise yaya olarak kaçtı. Polis ekipleri ile kaçan şüpheli arasında silahlı çatışma yaşandı. Şüpheli, daha sonra izini kaybetti. Hava destekli operasyona özel harekat polisleri de katıldı.
Olay yeri inceleme ekipleri, çatışma noktasında çalışma başlattı.
 

ÇATIŞMA DEVAM EDİYOR

Ankara Dikmen'den silahlı sesleri yükseliyor. 2'si polis 4 kişiyi yaralayan saldırganlarla polis arasında çıkan çatışma sokak aralarında devam ediyor.
Hürriyet Ankara muhabiri Muhammed Bayram Dikmen'de çıkan çatışmanın ortasından yaşananları canlı aktarıyor:

İki kişi oldukları tahmin edilen şüphelilerin silahlı saldırısı sonrası iki polis, iki sivil yaralandı. Kaçarak bir binaya sığınan saldırganlarla emniyet güçleri arasında çatışma çıktı. Yakalanacaklarını fark eden zanlılar binadan çıkarak kaçmaya başladı. Apartmanların zillerine basarak sığınacak yer arayan saldırganlarla polis arasında kovalamaca devam ediyor.

Ayrıntılar geliyor...    
 

AYRINTILAR GELİYOR...

 

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 

 

 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:22

İLGİLİ HABERLER