Asayiş
  • 9.10.2015 14:35

Gaziantep'te piknik alanında dehşet

Edinilen bilgiye göre 5 Ekim 2015 tarihinde eşi M.K ve arkadaşları ile Alleben Göleti’ne piknik yapmak için gittiler. Piknik sonrası evlerinin yolunu tutan aile, 43 yaşındaki S.K’nın lavabo ihtiyacı üzerine yol kenarında durdu. Araçtan inen S.K, ormanlık alanda inerek ihtiyacını gidermek istedi. Bu sırada kimliği belirsiz 5 kişi, kadına sarkıntılık yaptı. Bunun üzerine kadının ailesi ve kimliği belirsiz şahıslar arasında kavga çıktı. Eşi M.K’yı etkisiz hale getiren zanlılar, S.K’yı araçlarına bindirerek, kaçırdılar. Ardından ormanlık alana götürdükleri kadına tecavüz ettiği ileri sürülen zanlılar, kadını ormanlık alanda bırakarak kaçtılar. Olayın şokunu üzerinden atmasının ardından yürüyerek, ana yola inen S.K, vatandaşlardan yardım istedi. Bu sırada jandarmaya giderek eşinin kaçırıldığını belirten M.K, durumu jandarmaya bildirdi.

4500 ARAÇ İNCELENDİ
Jandarmanın yaptığı araştırma sonucu ormanlık alanda bitkin halde bulunan S.K, ifadesinde bindirildiği aracın 27 U plakalı, vişne çürüğü renkte olduğunu hatırladığını söyledi. Bunun üzerine 4 gündür yaklaşık 4500 adet vişne çürüğü, 27 U plakalı aracın trafik kayıtları ve mobese görüntüleri inceledi. Araç sahiplerinin GBT’sini de sorgulayan jandarma ekipleri, olay yerine evi yakın olan ve olay saatlerinde olay yerinde seyir ettiği belirlenen Mesut Ç, gözaltına alınarak sorgulandı. M.K, sorgusunda 4 arkadaşı ile birlikte olayı gerçekleştirdiklerini itiraf etmesi üzerine jandarma ekipleri şahısları aramaya başladı.Bu arada olayın zanlılarını araştıran S.K’nın kocası M.K, zanlılardan Ömer Y’yi bularak darp etti. Ömer Y, ismi açıklanmayan bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınırken, jandarma diğer zanlılar Halil Ç, Mehmet A, Hamza Ç’yi yakalayarak gözaltına alındı.

Tüyler ürperten tecavüz olayında 3 tutuklama
Gaziantep'te tüyler ürperten tecavüz iddiasında gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutukladı.

Gaziantep'te ormanlık alanda S.K'ya tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Mesut Ç., Halil Ç. ve Hamza Ç. tutuklandı. S.K'nın kocası M.K. tarafından darp edilen ve hastanede yoğun bakım ünitesinde tutulan Ömer Y. hakkında da tutuklama kararı çıkartılırken, zanlılardan Mehmet A. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Tutuklanan 3 şahıs cezaevine gönderildi.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:04

İLGİLİ HABERLER