Asayiş
  • 26.11.2016 11:11

İstanbul'da soyguncularla silahlı çatışma

Şişli’de silahlı soygun

Şişli'de bir akaryakıt istasyonunu soymak için gelen yüzleri maskeli iki kişiyi o sırada akaryakıt almak için istasyona gelen sivil polis ekipleri engel oldu. Soygunculardan biri kaçmayı başarırken, diğer soyguncu ise kıskıvarak yakalandı. Yapılan çalışmalar sonucunda istasyona yakın bir noktada ise seyir halindeki bir otomobil sürücüsünün nereden geldiği öğrenilemeyen bir kurşunla vurulup hayatını kaybettiği belirlendi.

Şişli’de Piyalepaşa Bulvarı’nda bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen olay İddiaya göre olay şöyle gerçekleşti; Saat 23.30 sıralarında akaryakıt istasyonuna gelen yüzleri maskeli iki kişiden biri istasyon içerisindeki markete girerek kasadaki duran görevliden paraları istedi. Silahlı olan diğer soyguncu ise dışarıdaki istasyon görevlilerini silah zoruyla market içerisinde topladıktan sonra kapıda gözcülük yaptı.

 

k3

Sivil poliste soyguncuya ateş ederek kovalamaya başladı. Yaşanan kovalamaca sonucunda silahlı şahıs izini kaybettirmeyi başardı. Diğer soyguncu ise polis tarafından etkisiz hale getirildi.Polis aracı ile Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen şahsın 1997 doğumlu Serdar Deniz olduğu öğrenildi.Yaşanan olayın ardından ise akaryakıt istasyonuna çok sayıda polis ekipleri sevk edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri olay yerine gelerek akaryakıt istasyonuna ait güvenlik kameralarını alarak kaçak şüphelinin eşkâlini tespit etmek için çalışma başlattı.

OLAY YERİ YAKININDA ŞÜPHELİ ÖLÜM

Öte yandan olayın yaşandığı Akaryakıt istasyonu yakınında seyir halindeki bir otomobile nereden geldiği belli olmayan bir kurşunun isabet etmesi sonucu sürücü ağır yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan sürücü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri yaşanan olayın soygun girişimi ile ilgili olup olmadığı yönündeki çalışmaları sürüyor.

 

Güncellenme Tarihi : 26.11.2016 11:14

İLGİLİ HABERLER