Asayiş
  • 19.3.2016 11:10

İstiklal Caddesi'nde CANLI BOMBA patladı

stiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Sivil ve resmi araç giriş çıkışı yasaklandı. Patlama Balo sokakta Demirören AVM yakınlarında gerçekleşti. Patlamanın nedeni canlı bomba saldırısı. İstanbul Valisi Vasip Şahin, Beyoğlu'nda kaymakamlık önünde canlı bomba saldırısı meydana geldiğini belirterek, olayda canlı bombayla birlikte 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 3'ü ağır 20 kişinin yaralandığını bildirdi.

Patlama saat 11.00 sularında meydana geldi. İstiklal Caddesi'ndeki patlamada yaralananlar hastanelere çeşitli getirildi. 1'i ağır 5 kişi, Haseki Eğitim ve AraştırmaHastanesi, 2'si ağır 10 yaralı Şişli Etfal Eğitim ve Hastanesi'ne, 2 yaralı ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ise 3 kişi getirildi.  

İstiklal Caddesi'nde patlama
İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Sivil ve resmi araç giriş çıkışı yasaklandı, Patlama Balo sokakta Demirören AVM yakınlarında gerçekleşti. CNN Türk'ün haberine göre patlamanın nedeni canlı bomba saldırısı. 2 kişinin öldüğü 7 kişinin de yaralandığı belirtiliyor. Ölenlerden biri canlı bomba. İstiklal Caddesi boşaltılıyor.Haseki hastanesine 1'i ağır 5 yaralı getirildi. Olay yeri inceleme ekipleri patlama noktasında araştırma yapıyor.    

Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. İstiklal Caddesi'ndeki patlamanın ardından olay yerine polis, sağlık ekipleri ve itfaiye sevk edildi.



Polis, caddeyi giriş-çıkışlara kapatırken, patlamanın meydana geldiği alanı güvenlik çemberi içine aldı.  Taksim'e resmi araçlar, polis, itfaiye ve ambulans dışında araç girişine izin verilmiyor.    

Olayda yaralananlar olduğu bildirildi.  İstiklal Caddesi üzerinde helikopter uçuyor şu an...  

Bölgeye çok sayıda ambulans sevk ediliyor.

Ayrıntılar geliyor...

Güncellenme Tarihi : 21.3.2016 21:14

İLGİLİ HABERLER