Asayiş
  • 23.10.2014 09:38

Kaçırılan bebek operasyonla kurtarıldı

Diyarbakır'da önceki gün 'Valilikten geldik. Çocukları ücretsiz sünnet ettireceğiz' diyerek annesinin kucağında alarak kayıplara karışan vicdansız kadın ve kayıp bebek Yunus, Diyarbakır’ın kulp ilçesinde bulundu.

Kulp ilçe Emniyet Amirliği, Diyarbakır ilinde 4 Aylık bir bebeğin Televizyonlarda çalındığı haberi görünce teyakkuza geçti ve kısa süre içerisinde Merkez yeni mahallede 4 aylık bir bebek olduğu bilgisine ulaştı ,Bunun Üzerine Sivil ekipler tarafında bahse konu olan Kulp İlçesi merkez yeni mahallede bulunan eve giderek gizlice bebeğin fotoğraflarını çektiler ,çekilen fotoğraflar dijital ortamda Diyarbakır ilinde ikamet eden anne Emine Teyfur’a teşhis etmek için yollandı . Anne Emine Teyfur bebeğin kendisine ait olduğunu teşhis ettikten sonra Kulp ilçe Savcılığın talimatıyla Kulp İlçe Emniyet Amirliği saat 21:30 civarında harekete geçerek merkez yeni mahallede ikamet eden M.T.A ve A.G çiftin evine yapmış olduğu başarılı operasyonuyla Yunus bebek sağ salim kurtarılırken , M.T.A ve A.G çifti de göz altına aldı.

Yunus bebeğin Kulp ilçe Devlet hastanesinde yapılan sağlık kontrollerin ardında tekrardan ilçe Emniyet Amirliğine getirilerek tüm ihtiyaçlarını karşılandıktan sonra İlçe emniyet amirliğinde Polis ağabeylerinin evinde misafir edilmekte. Sabah saat 08:00 civarlarında Diyarbakır ilinde gelecek helikopterle ailesine teslim edilecek.

MUHSİN TAŞ 

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:51

İLGİLİ HABERLER