Asayiş
  • 13.9.2017 14:56

Kadın tuvalet görevlisini 1 lira için tekme tokat dövdüler

Kadınlardan birinin görevlinin üzerine saldırdığı, bunun üzerine diğer kadınların da görevliyi sıkıştırarak darp ettikleri görülüyor

Kadıköy Bostancı'da belediye tesislerinde 3 kadın, tuvalet görevlisi 43 yaşındaki F.G.'yi tuvalet ücreti vermemek için tekme tokat dövdü. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

İHA'nın haberine göre olay, Bostancı'da 2 Eylül tarihinde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre 3 kadın,  turnikeye 1 lira atmadan, ücretsiz geçerek tuvalete girmek istedi. F.G.'nin itiraz etmesi üzerine kadınlardan biri görevliye küfür ederek üzerine saldırdı. Daha sonra 3 kadın, görevlinin üzerine gelerek darp etti.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, 3 kadının turnikenin yanına geldiği ve içeri ücretsiz girmek için bir süre görevliyle konuştukları görülüyor. Kadınlardan birinin görevlinin üzerine saldırdığı, bunun üzerine diğer kadınların da görevliyi sıkıştırarak darp ettikleri görülüyor. Çevredeki diğer vatandaşların ise müdahalede bulunmaması dikkat çekiyor.

 

Güncellenme Tarihi : 13.9.2017 14:58

İLGİLİ HABERLER