Asayiş
  • 4.3.2015 14:25

Kardeşini kurtarmak isteyen polisi yumrukladı

Kardeşini kurtarmak isteyen polisi yumrukladı - Tıkla İzle

Kardeşini kurtarmak için olay yerine gelen polise yumruk atarak saldıran ağabey ile öteki kardeşi ve eylemci kardeş etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet B.'nin 3 katlı evinin boş olan 1. katında oğlu Ahmet B. oturmak istedi. Ahmet B. babasından da evi istedi. Ancak bir süre sonra babasının evi bir başkasına kiraya verdiğini öğrendi. Bu duruma sinirlenen Ahmet B. pompalı tüfeği alarak İstiklal Mahallesi 40005 Sokak 16 numaralı eve geldi. Tehdit ederek kiracıyı bir odaya kilitledi. Daha sonra ise bir odaya girip pompalı tüfeği kafasına dayadı. Bu arada, sesleri duyan komşular polise haber verdi. Olay yerine gelen polis Ahmet B.'ye yaklaşmak isteyince şahıs hem kendisini hem de polisleri öldürmekle tehdit etti. Polis şahsı ikna edemeyince olay yerine özel ekip çağırdı. Bu arada eve şahsın ağabeyleri İsmet ve Halil İbrahim B. de geldi.

POLİSE YUMRUK ATTI
Ahmet B. kendisini ikna etmeyen çalışan polisleri tehdit etmeye devam ederken olay yerine gelen Halil İbrahim B. de babasına tehditler savurdu. Bu arada, olay yerine uzun namlulu silahlarla özel ekip de geldi. İçeri girmek isteyen özel ekipten bir polise Halil İbrahim B. tepki gösterdi. Halil İbrahim B. bir süre sonra da polise yumruk atarak yere düşürdü. Bunun üzerine diğer polisler şahsı etkisiz hale getirdi. Daha sonra da polis Ahmet B.'nin pencereden dışarı çıkardığı pompalı tüfeği aldı. Ardından 3 kardeş gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Öte yandan, baba Mehmet B. de polise ifade verdi. Odaya kilitlenen kiracı ise polis tarafından kurtarıldı. Bu arada bir kadının damda olduğu söylentisi üzerine polis alarma geçti. Ancak kadının damda olmadığı anlaşıldı.

FATİH KEÇE

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:47

İLGİLİ HABERLER