Asayiş
  • 27.1.2015 23:09

Karısını teyzesi ile aldattı, sonrası dehşet

İhanet eden imam nikahlı eşi tarafından öldürülen kadının küçük kızı henüz acı gerçeği bilmiyor. Karnesini annesine göstereceği günü bekliyor. Küçük kızın teyzesi, "Teyzem yeğenimi annesiz bıraktı ama ben de yeğenime annelik yapıyorum" diyor.

Aksaray'da ilk evliliğinden 7 yaşında bir kızı olan Leyla Salman, 4 yıl önce imam nikahıyla Feyzullah Kılıç ile evlendi. Ancak Feyzullah Kılıç, Leyla'nın teyzesiyle aşk yaşamaya başladı. Feyzullah ve teyze Asya Salman, aşklarına engel olarak gördükleri eşlerini öldürmeye karar verdiler. Yaptıkları planı 11 Ocak günü uygulamaya koyan Feyzullah Kılıç ve Asya Salman, otomobille gittikleri Kireçlik mevkisinde Leyla Salman ve Uğur Ünal'ı av tüfeği ile vurarak öldürdüler. Cinayetin ardandan Feyzullah Kılıç ile yasak aşk yaşadığı teyze Asya Salman tutuklandı. Öldürülen Leyla Salman'ın geride kalan kızı Ö.'ye anneanne Hatice Salman bakıyor. Annesinin tatile gittiğini zanneden küçük kız, anneannesi ve teyzesi Sultan Salman ile birlikte vakit geçiriyor. Teyze Sultan Salman, "Benim teyzem yeğenimi annesiz bıraktı ama ben de bir teyzeyim ve yeğenime annelik yapıyorum. O bizim her şeyimiz. Ona annesinin öldüğünü söylemedik. Çünkü annesine çok düşkün. Annesinin tatilde olduğunu ve kısa süre sonra döneceğini söyledik. Geçen hafta yıldızlarla dolu karnesini aldı ama annesine gösteremediği için sevinemedi bile. Şimdi karnesini yanından ayırmıyor, annesine göstereceği günü bekliyor. Onun halini gördükçe katillere ne diyeceğimi bilemiyorum" diye konuştu.

'SANKİ VAHŞETİ HİSSETTİ'

Annesinin öldürüldüğü gece yeğeninin ansızın uykudan uyandığını anlatan Sultan Salman, "Yeğenim gece bir anda kalkıp 'İçim yandı teyze bana bir bardak su verir misin' dedi. Sanki yaşanan bu vahşeti hissetti. Şimdi her gün annesini soruyor" dedi. Küçük Ö.'nün "Annem gelir gelmez karnemi göstereceğim" demesi ise yürekleri dağladı. Yaşanan olaylar nedeniyle zor günler geçirdiklerini söyleyen Sultan Salman, "Biz bir yandan kendi acımızı yaşarken, bir yandan da ev sahibi yaşanan bu durumları bahane ederek bizi evden çıkarmaya çalışıyor" dedi.

7 yaşındaki Ö.'ye anneannesi Hatice Salman ile teyzesi Sultan Salman bakıyor. Sultan Salman "Teyzem yeğenimi annesiz bıraktı ama ben de yeğenime annelik yapıyorum" diyor.

KORKUNÇ PLANI BÖYLE YAPTILAR

İlk evliliğinden 6 yaşında bir kızı olan Leyla Salman (23), 4 yıl önce ikinci evliliğini Feyzullah Kılıç ile yaptı. Feyzullah düğünlerde kameramanlık yaparak ailesini geçindiriyordu. Leyla'nın evliliği mutlu gidiyordu. Ancak Feyzullah, eşinin evli olan 35 yaşındaki teyzesi Asya Salman'a aşık oldu. İkili yasak aşk yaşamaya başladı. Feyzullah ve Asya sık sık buluşuyordu. Kocası ve teyzesi arasındaki yakınlaşma Leyla'nın da dikkatini çekiyordu. Ancak aralarında ilişki olabileceğini düşünmüyordu. Teyze Asya Salman ise 2 yıldır, nakliyecilik yapan Uğur Ünal (30) ile imam nikahıyla evliydi. Leyla'nın annesi Hatice de damadı ve kız kardeşi arasındaki yakınlığı fark edip, kızını uyarmıştı. Bu yakınlaşmadan rahatsız olan Leyla, birkaç kez eşiyle konuştu ama Feyzullah her seferinde "Yok öyle bir şey" diyerek reddetti.

Uzun süre yasak aşk yaşayan Feyzullah ve Asya, eşlerini aralarında engel olarak görmeye başladı. İki aşık korkunç bir plan yapıp, Uğur ve Leyla'yı öldürmeye karar verdi. 11 Ocak günü Feyzullah ve Asya yanlarına eşlerini alıp, otomobille Ihlara Yolu Kireçlik mevkisine gitti. Burada yemek yiyen dörtlü alkol almaya başladı. Daha sonra Feyzullah arabadaki av tüfeğini alıp, eşi Leyla ve Uğur'u öldürdü. Asya olay yerinden uzaklaşırken, Feyzullah polisi arayıp cinayetleri kıskançlık yüzünden işlediğini söyledi. Zanlı tutuklandı. Soruşturmayı derinleştiren polis, Asya Salman'ın da orada olduğunu belirledi. Asya Salman da cinayete yardım suçundan tutuklandı.

SABAH

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:34

İLGİLİ HABERLER