Asayiş
  • 30.9.2014 17:56

Kaybolan çobanın cesedini eşi buldu

Edinilen bilgiye göre, Manavgat'ta ailesi ile çadırda yaşayan 48 yaşındaki çoban Ali Gök, sabah 04.00 sıralarında hayvanları otlatmak için çadırdan ayrıldı. Saat 07.00 sıralarında hayvanların ağıla dönmesine rağmen Ali Gök’ün çadıra dönmemesi üzerine eşi Fatma Gök, komşuları ve yakınlarına haber vererek Ali Gök’ü aramaya başladı.
Ali Gök’ün yanından ayırmadığı sopasının ağıla yakın bir inşaatın 50 metre yakınında bulunması üzerine inşaata giren eşi Fatma Gök, eşinin cansız bedenini inşaatın asansör boşluğunda su içerisinde buldu. Olayın duyulması üzerine Ali Gök’ün ailesi ve yakınları Ali Gök’ün cesedinin bulunduğu inşaata geldi.Güvenlik güçleri inşaat önünde önlem alarak inşaata girilmesine izin vermedi.

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Ali Gök’ün cesedi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp morguna gönderildi.Ali Gök’ün ailesi ve yakınları sinir krizleri geçirirken sağlık ekipleri ve vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Çiftin iki kız çocuğu bulunduğu öğrenildi.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ANTALYA

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:25

İLGİLİ HABERLER