Asayiş
  • 16.10.2016 15:24

Köpeklere saldıran adama tasma taktı

Görüntülerde Fırat Sert'in tartıştığı bir kişiyi dövdüğü ve aracının bagajından getirdiği bir tasmayla bağladığı görülüyor.

İddialara göre, İncirliova ilçesi Zafer Mahallesi Hacıaliobası Caddesi’nde her gece sokakhayvanları için mama kaplarına yiyecek bırakan Sert, dün gece de sokaktaki kaplara köpek maması koymak istedi.

Bu esnada Sert'in yanına gelen bir kişi, "Mama kaplarını buraya bırakmamasını, mahallelinin köpeklerden rahatsız olduğunu" söyledi.

DÖVDÜ, TASMA TAKTI

Güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, Sert'le bir süre tartışan kişi, daha sonra elinde sopayla tekrar olay yerine geliyor.

Sert'in daha sonra adı belirlenemeyen kişiye yumruk atarak yere düşürdüğü, dövdüğü ve ardından da arabasında bulunan köpek tasmasını kişinin boynuna taktığı görüldü.

Şahsın bir süre sonra, boynundaki tasmayı çıkararak olay yerinden ayrıldığı görüldü.

"HEPSİNİ ÖLDÜRECEĞİM" DEDİ

Gazetecilere konu hakkında açıklama yapan Sert ise şöyle konuştu: "Dün gece saat iki sularında köpekleri beslemeye çıkarken elinde sopayla biri geldi. Önce hayvanların üzerine yürüdü. Ben sakin olması için uğraştım. Onların da bir canı olduğunu belirtmek istedim. Sopayı tutmaya çalıştım. Sopayı fırlattı yine ses çıkarmadım. Daha sonra bana vurdu elindeki sopayla. Yine alttan almaya çalıştım. Ama "Köpek değil mi, hepsini öldüreceğim" deyince ben de dayanamadım artık.

Öldürmek, can vermek ve can almak, Allah’a mahsus bir şey olduğu için dayanamadım."

"MAMA KAPLARININ OLDUĞU YERE BAĞLADIM"

Sert, vurduğu kişinin yere düştüğünü aktararak şunları söyledi: "Arabanın bagajında olan tasmayı getirdim. Tasmayı aldım ve onun boynuna doladım. Orada mama kaplarının su kaplarının olduğu yere ben de onu bağladım. 'Madem köpek değil mi, sen de bir köpek oldun' dedim. 'Aynı hisleri tat, aynı duyuyu tat' diye ben de onu oraya bağladım.

"ÖLDÜRECEĞİM DEYİNCE BEYNİM DÖNDÜ"

Ben kavgadan yana değilim. Hiçbir zaman kavgadan yana da olmadım. Kavga hiçbir zaman bir seçenek olmamalı ama 'Artık öldüreceğim' deyince yıllardan beri biz hayvanseverler yaşatmak için uğraşırız. 'Öldüreceğim' deyince artık beynim döndü. Bana vurdu, küfürler etti, hakaretler etti. Hiç birine ses çıkarmadım.

Hayvanlara sopa fırlattı, ona ses çıkartmadım ama ne zaman 'Öldüreceğim hepsini' dedi, o zaman iş değişti. Tutamadım kendimi."

Güncellenme Tarihi : 16.10.2016 15:29

İLGİLİ HABERLER