Asayiş
  • 16.3.2017 15:45

Mehmet Müezzinoğlu’nun üzerinde bulunduğu platform çöktü

Bugün bir dizi ziyaret ve görüşme programı dolayısıyla Muğla’da bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile özçekim yapmak isteyen vatandaşların oluşturduğu yoğunluk platformu çökertti.

Olayda büyük panik yaşanırken, platformun çökmesine neden olan vatandaşlar bakanı düşürmemek için bakanın kollarından tutup yardımda bulundu.

Olay Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda meydana geldi. Burada yaklaşık yarım saat konuşan Bakan Müezzinoğlu ile konuşma sonunda hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenler kürsünün bulunduğu platforma akın etti. Partililerin ve vatandaşların özçekim ve hatıra fotoğrafı çektirme taleplerini Bakan Müezzinoğlu geri çevirmeyince platform bir anda fotoğraf çektirmek isteyenlerin akınına uğradı. Bu sırada kürsü de ağırlığa dayanamayarak çöktü. Çökme ile düşme tehlikesi yaşayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu’nu partililer kollarından yakalayarak düşmesine engel oldu. Platform çökmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekimleri yarım kaldı. Yaşanan paniğe ise Bakan Müezzinoğlu ‘Olur böyle şeyler’ diye yatıştırdı.

DEMET LEYNE

Güncellenme Tarihi : 16.3.2017 15:47

İLGİLİ HABERLER