Asayiş
  • 27.5.2016 11:57

Nusaybin'de 8 terörist daha teslim oldu

Mardin'in Nusaybin ilçesinde dün teslim olan 42teröristin ardından bugün de 8 terörist teslim oldu. Son 2 gün içerisinde Nusaybin'de teslim olan terörist sayısı 50'ye yükseldi. Geçtiğimiz günlerde de yine Nusaybin'de 25 terörist teslim olmuştu.

Nusaybin'de PKK'lı teröristlerce açılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması, tuzaklanan el yapımı patlayıcıların imhası ve kamu düzeninin yeniden tesis edilmesine yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet unsurlarınca başlatılan "Atmaca-7 Operasyonu" sürüyor.

Vasiyetini yazan PKK'lı Zehra Kaya'nın da aralarında bulunduğu teslim olan 25 kişilik PKK'lı grubun ardından örgüt de çözülme devam ediyor.

DÜN 43 TERÖRİST TESLİM OLMUŞTU

Dün ilçede çembere alınan ve çıkış yolları kapatılan 10'u kadın 42 terörist, Yenişehir Mahallesi Tunç Sokak'ta güvenlik güçlerine teslim oldu.

HER ŞEY 25 TERÖRİSTİN TESLİM OLMASIYLA BAŞLADI

Operasyon nedeniyle köşeye sıkışan terör örgütü PKK mensuplarının gruplar halinde teslim olmaya başladığı Nusaybin'de dört gün önce de 6'sı kadın 25 terörist, güvenlik güçlerine teslim olmuştu.

SON 4 GÜNDE 75 TERÖRİST TESLİM OLDU

Bugün de ilçede 8 terörist daha teslim oldu. Böylece Nusaybin'de iki gün içinde 50 terörist teslim oldu. Son dört günde ise teslim olan terörist sayısı 75'i buldu.

Güncellenme Tarihi : 27.5.2016 11:58

İLGİLİ HABERLER