Asayiş
  • 12.10.2017 14:34

Okul servis şoförünün üzerinden bonzai çıktı

İstanbul Ataşehir’de polis ekiplerince yapılan uyuşturucu kontrollerinde, bir okul servisi şoförünün ayakta durmakta zorlandığını fark edildi. Bunun üzerine serviste ve şoför üzerinde yapılan aramada bonzai ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Ataşehir’de okul önlerinde uygulama yapan Mobil Okul Timi (MOT), yol kenarında bekleyen okul servisini denetledi. Denetlemeler sırasında polis ekipleri, servis şoförünün ayakta durmakta zorlandığını fark etti. Bunun üzerine araçta arama yapan ekipler şoför koltuğu üzerinde beyaz kağıda sarılı 0.1 gram bonzai ele geçirdi.

Daha önce de uyuşturucu bulundurmak ve kullanmak suçundan kaydı bulunduğu öğrenilen 32 yaşındaki okul servisi şoförü Servet G., gözaltına alındı.

Şoför olarak turizm firması tarafından işe alınan Servet G.’nin, firmaya verdiği evrakta sabıkasız göründüğü bildirildi. Uyuşturucu kullanmak suçundan poliste kaydı olan Servet G.’nin, mahkumiyeti bulunmadığı için sabıkasız göründüğü öğrenildi. Bağlı olduğu firma ise Servet G.’nin işine son verdi.

Sadık Kahraman

Güncellenme Tarihi : 12.10.2017 14:35

İLGİLİ HABERLER