Asayiş
  • 25.1.2015 12:54

'Pes artık' dedirten olay

Ankara'dan Adana'ya gelen 60 yaşındaki Mehmet Bağcı, birlikte yaşarken kendisini terk eden 53 yaşındaki N.O. ile kızı 19 yaşındaki M.O.'yu, oğlu Şahin Bağcı'yla birlikte yol ortasında öldüresiye dövdü. Yaralanan anne ve kızı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Bağcı, "Eşim yatalak, ölünce seninle evleneceğim" diye ilişki kurmuş. Ancak yalan söylediği ortaya çıktı.Ankara'da yaşayan Mehmet Bağcı, iddiaya göre bir yakının aracılığı ile tanıştığı 53 yaşındaki N.O.'ya, "Eşim yatalak hasta, yakında ölecek, ölünce sana resmi nikah yaparım" diyerek evlenme teklif etti. Bağcı'nın sözlerine inanan N.O., 19 yaşındaki kızı M.O.'yu da yanına alıp Ankara'ya gitti. Ayrı bir ev tutan Bağcı, N.O. ve kızı M.O. ile birlikte yaşamaya başladı. 


EŞİNİ ARAŞTIRDI, SAĞLIKLI OLDUĞUNU ÖĞRENDİ
Bağcı'nın hareketlerinden şüphelenen N.O., 'yatalak, ölümü bekliyor' dediği resmi nikahlı eşini araştırmaya başladı. Bağcı'nın eşinin sağlıklı olduğunu öğrenen N.O. ile kızı, aldatıldıklarını düşünerek oturdukları evi terk edip Adana'ya döndü. Terk edilmeyi kabullenemeyen Mehmet Bağcı ise, yanına lise çağındaki oğlu Şahin Bağcı'yı da alarak anne ile kızın peşinden geldi. Baba ile oğlu, merkez Çukurova İlçesi'nin Beyazevler Mahallesi'nde oturan N.O. ile kızı M.O.'yu yolda yakalayıp öldüresiye döverek kaçtı.
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi anne ile kızını Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yaralı anne kızın verdiği bilgiler doğrultusunda polis, kaçan Mehmet ve Şahin Bağcı'yı yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA
Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:39

İLGİLİ HABERLER