Asayiş
  • 31.7.2015 18:26

Polisin bastığı 3 PKK'lı öldürüldü

Edinilen bilgiye göre, olay, il merkezine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi’nde meydana geldi. Eylem hazırlığında oldukları belirlenen bir grup teröristle polis arasında çatışma çıktı. Çatışmada ilk bilgilere göre 3 terörist ölü ele geçirilirken, mahallede güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı.

AĞRI’DA 3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Ağrı’da özel harekat timlerinin bir grup teröristle girdiği çatışmada 3 terör örgütü PKK üyesi öldürüldü.
Dün gece geç saatlerde PKK/KCK terör örgütü mensuplarınca Kurtuluş Mahallesi’ndeki bir adreste eylemlerde kullanılmak üzere silah ve patlayıcı madde getirildiği yönünde istihbarı bilgiler alan İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gece saat 01.45 sıralarında yapılan operasyonda 1 adet el bombası,8 adet el yapımı patlayıcı madde, 1 adet tabanca ile çeşitli sayılarda ve ebatlarda şarjör ve fişek ele geçirilmişti. Dünkü olayın ardından bugün saat 16.30 sıralarında Fevzi Çakmak, Sıtkiye ve Kurtuluş mahallelerinin kesiştiği nokta da dünkü olay yerine yaklaşık 200 metre yakınında bir adrese düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada 3 terör örgütü üyesi ölü ele geçirildi.

Olayın yaşandığı mahalleler giriş ve çıkışlar kapatılırken, ambulanslar hazır bekletildi.
Ağrı Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüzce ilimiz merkezinde 31 Temmuz 2015 günü saat 16.30 sıralarında yapılan operasyonda PKK/KCK bölücü terör örgütüne mensup 3 terörist, beraberlerinde eylem amaçlı olarak kullanılacağı düşünülen silah ve mühimmatlarla birlikte, ölü olarak ele geçirilmişlerdir” denildi.

    

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:05

İLGİLİ HABERLER