Asayiş
  • 9.10.2015 12:44

Polisleri ağlatan intihar

İddiaya göre dün okulun yemekhanesinde G.M.'nin fotokopi çektirdikten sonra Eğitim Yöneticisi olan C.B.'den yemekhanede ücretsiz yemek yemek istedi. Ancak C.B.'nin 'Yemeği hak ettin mi?' cevabını alan G.M. büyük şok yaşadı.

Aldığı cevap sonrasında ağlayan G.B.'nin, eve giderek durumu annesi Z.M. ve babası D.M.'ye anlattı. duruma öfkelenen anne ve baba ise bu sabah Eğitim Yöneticisi C.B. ile görüşmek üzere Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne geldi.

OKUL YÖNETİMİ GÖRÜŞMEYİNCE BIÇAKLA İNTİHARA KALKIŞTILAR
Eğitim Yöneticisi C.B.'nin, görüşme taleplerine olumsuz yanıt verdiğini ileri süren anne Z.M. ve baba D.M., yanlarında getirdikleri ekmek bıçağını karınlarına dayayarak intihar girişiminde bulundu. Okul yönetiminin haber vermesi üzerine olay yerine 112 ve polis ekipleri sevk edildi.

BİR LOKMA EKMEK İÇİN ONURLARIYLA OYNANDI
İntihar girişimine fazla dayanamayan baba D.M. ambulansta tedavi edilirken, ekmek bıçağını karnına dayayan anne Z.M.'yi polis ekipleri ikna etmeye çalıştı. Ailenin sıkıntılarının giderileceğini söyleyen polis ekipleri, yaklaşık yarım saat süren ikna çabaları sonrasında anne Z.M.'nin elindeki ekmek bıçağını aldı.

TEDAVİ OLUP YENİDEN EYLEM YAPTI
Rahatsızlanan baba D.M. ise ambulansta yapılan tedavisinin ardından okul yönetimine 'Her zaman zenginler güçlü ve haklı değil mi?' diye tepki göstererek okulun bahçesinden çıktı ve cebindeki bıçak ile intihar girişimine devam etti.

Bu arada milli eğitimden bir yetkili, 'senin çocuğunu okuldan kovan kimse, ben de onu okuldan kovacağım" diye aileyi iknaya çalıştı. Polis ekiplerinin çabalarıyla anne ve baba okulun içine alınarak sakinleştirildi.
Yetkililer, olayla ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.

ALPARSLAN ÖTÜKEN

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:04

İLGİLİ HABERLER