Asayiş
  • 30.7.2014 16:37

Sancaktepe ve Gazi Mahallesi karıştı

Olaylarda Sarıgazi Halkların Derneği binasına molotofkokteyli atılıp camları kırıldı. TOMA ve akrep tabir edilen zırhlı polis araçlarıyla olayların yaşandığı caddeye giren polis, grupları dağıtmak için tazyikli su ve gaz bombası kullandı. Atılan gazlardan mahalleli de etkilendi. Olaylarda Halkların Derneği binası maddi hasara uğradı. Atılan gazlardan mahalleli de etkilendi. Dernek önünde barikat kurulurken, binanın çatısına çıkan bir kaç kişi söktükleri kiremitleri TOMA ve zırhlı araçların üzerine attı.

SANCAKTEPE'DE TOMA'YA MOLOTOFLU SALDIRI

Sancaktepe'de gerginlik devam ederken, polisin barikat kurarak taş ve şişe atan gruba müdahalesi sürüyor. Çevik kuvvet ekipleri Aşık Veysel Caddesi üzerinde barikat kuran grubu TOMA ve zırhlı araçlarla dağıtmaya çalışıyor. Müdahale sırasında TOMA'ya 2 molotof isabet etti. Çıkan yangına takviye olarak gelen diğer bir TOMA'dan sıkılan su ile söndürüldü. Grup cadde üzerinde park halindeki bir minibüsü iterek barikat kurdu. Barikata konan bir potada dikkat çekti. Bölgede gerginlik devam ediyor.


GAZİ MAHALLESİ DE KARIŞTI

Sultangazi Gazi Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerinde toplanan bir grup, saat 16.30 sıralarında yolu trafiğe kapattı. Yolun kapatılması üzerine polis ekipleri gruba müdahale etti. Biber gazı ve TOMA'dan sıkılan tazyikli su ile müdahale edilen grup üyeleri ara sokaklara kaçtı. Polisin geri çekilmesi üzerine grup üyeleri ara sokaklardan yine caddeye çıktı. Polis ve göstericiler arasında gerginlik sürerken, polisin güvenlik önlemlerini arttırdığı görüldü.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:54

İLGİLİ HABERLER