Asayiş
  • 31.1.2015 20:50

Şiddetli rüzgar çatıyı uçurdu

Edinilen bilgiye göre, dün geceden itibaren bölgede şiddetli olan fırtına, Kuşçulu Mahallesi'nde ikamet eden Mesude Oral’a (64) ait 2 katlı apartmanın çatısı uçurdu. Karşı komşunun evine doğru giden çatı önce ağaca daha sonra binaya çarptı. İçeride her şeyden habersiz koltuğunda oturan Hasan Karaman(76), duvarın delinip koltuğun kaymasıyla korkup dışarı çıktı. Olay sonrası kimse yaralanmazken, 45 bin TL değerinde maddi hasar meydana geldi.
Çatısı uçan Mesude Oral yaşananları anlatarak, kendisinin namaz kıldığı esnada evin sallandığını ve çatının uçtuğunu söyledi. Çatıyı geçtiğimiz yıl 40 bin TL masraf ederek yaptığını da belirten Oral, “Çatı uçup ev sallanınca korktum ve kendimi dışarı attım. Bağırdım, çağırdım ama kimse duymadı” dedi.
Ev sahiplerinden İlyas Karaman, “Çok büyük bir afet. Komşumuzun çatısı uçtu ve bizim eve geldi. İçeride annem ve babam vardı. Neyse ki kimsenin burnu bile kanamadı” dedi.
İlyas Karaman’ın oğlu ise babaannesinin namaz kıldığını ve dedesinin oturma odasında Kuran okuduğunu belirterek, “Rüzgarın sesine çatının uçtuğunu duyamamışlar. Çatı malzemeleri bir anda duvarı delip koltuğu itmiş. Malzemeyle dedem arasında 50 cm kalmış. Çok şükür ucuz atlattık” diye konuştu. 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:30

İLGİLİ HABERLER