Asayiş
  • 17.3.2017 01:16

Soygun anı kamerada

Çorum’da alışveriş yapmak için girdikleri marketten, bayan kasiyeri etkisiz hale getirerek kasadan para çalan 3 kişi, polisin başarılı çalışmasıyla kısa sürede yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Mimar Sinan Mahallesi'nde hizmet veren bir süpermarkete giren K.K. ve O.K., aldıkları ürünün ücretini ödemek için kasaya yöneldi. Şüphelilerden K.K., kasadaki bir müşterinin marketten ayrılmasının ardından aldığı ürünün bedelini bayan kasiyere verdi.

Bu sırada bayan kasiyerin arkasından yaklaşan diğer şüpheli O.K. de genç kızı boynundan çekerek yere yatırdı. Hem aldıkları ürünleri hem de kasadan yaklaşık bin 500 lirayı alarak kaçan şüpheliler, marketin kapısına çarpıp, camının kırılmasına neden oldu.

Şüpheliler, kısa sürede olay yerinden uzaklaştı. Kasiyerin ve mağaza yöneticilerinin ihbarıyla kısa sürede olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kasiyerin ifadesi ve güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkan polis, olayı gerçekleştiren K.K., O.K. ve market dışında gözcülük yapan B.S.E.’yi kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan 3 kişi, emniyetteki sorgularının ardından “yağma” suçundan adliyeye sevk edildi.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2017 00:48

İLGİLİ HABERLER