Asayiş
  • 19.3.2016 13:19

Taksim bombasında yaralanan İsrailliler var

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Bakan Müezzinoğlu, "Şu an itibariyle 4 vatandaşımızı kaybettik. 36 yaralıdan 7 yaralımızın durumu ciddiyetini koruyor. 4 yaralımız ameliyat sürecinde" dedi.

Haince eylemlerin de sınırsız bir tablosuyla millet olarak karşı karşıyayız. Masum insanları katledebilecek bir anlayışı organize eden zihniyeti lanetliyorum. bu ağır tablolarla ne yazık ki karşı karşıyayız. Hainler asla başaramayacak. İnsanlık katilleri asla başaramayacak. Şu an itibariyle 4 vatandaşımızı kaybettik. 36 yaralıdan 7 yaralımızın durumu ciddiyetini koruyor. 4 yaralımız ameliyat sürecinde. Ümit ederim ki yeni kayıplarımız olmaz. Bize gelen bilgiler çerçevesinde yaralıların tespit edilen yaklaşık 12'sinin yabancı uyruklu olduğu bilgisi var. Ümit ediyorum ki yeni kayıplarımız olmaz. Milletimizin başı sağolsun. İkinci bir bomba söylentisi gibi söylentileri her saldırıda yaşıyoruz. Emniyet, istihbarat tedbirleri alıyor.
12 yabancı yaralı arasında 7 civarında İsrailli turist olduğu öğrenildi.

SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanlığı, "İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen patlama olayı sonrasında 112 Komuta Kontrol Merkezimize ilk çağrı saat 10.58 itibariyle gelmiş olup, saat 11.04'de ambulanslarımız olay yerine ulaşmıştır. 28 adet 112 ambulansı ile olay yerindeki yaralılara müdahale edilmiş ve hastanelere nakiller gerçekleştirilmektedir" açıklamasında bulundu.

 

Güncellenme Tarihi : 21.3.2016 21:14

İLGİLİ HABERLER