Asayiş
  • 25.11.2015 16:25

Tecavüz için değil, eşinden boşanmadığı için öldürmüş

Kendisine tecavüz etmeye kalkışan patronunu öldürdüDuygu Bodur'un, bir süredir birlikte olduğu evli 3 çocuk babası Alaettin Kara'dan eşinden boşanmasını istediği, yaşanan tartışmada bıçaklayarak öldürdüğü öne sürüldü.

Tecavüze kalkıştığı için değil, eşinden boşanmadığı için öldürmüş
 


Dün, Gebze Hacıhalil Mahallesi'nde meydana gelen olayda, eşinden boşanarak yalnız yaşayan 25 yaşındaki Duygu Bodur, iddiaya görne bir süredir birlikte olduğu aynı işyerinde çalıştığı Alaettin Kara ile marketten alışveriş yaptıktan sonra beraber eve geldi. Bir süre sonra Duygu Bodur'un "İmdat, kurtarın beni tecavüz etmeye kalkıyor. Polise haber verin" diye bağırmasını duyanların haber vermesi üzerine eve gelen polis ve 112 ekipleri, Alaettin Kara'nın kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Duygu Bodur, Alaettin Kara'nın tecavüze yeltendiğini iddia ederken, cinayette kullandığı bıçağın elini kesmesi nedeniyle tedavisinin ardından Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Duygu Bodur bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Duygu Bodur'un bir süredir 3 çocuk babası Alaettin Kara ile birlikte olduğu ve eşinden boşanmasını istediği, Kara'nın eşinden boşanmak istememesi nedeniyle de olay günü çıkan tartışma sonucu bıçakladığı öne sürüldü.

KAAN KIZIL

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 17:29

İLGİLİ HABERLER