Asayiş
  • 29.9.2014 09:46

TOBB Üniversitesi'nde kıskanç eş dehşeti

İddiaya göre; Ankara Ticaret Odasında (ATO) temizlik görevlisi olarak çalışan Ömer Sarı (40), TOBB Üniversitesinde aynı işi yapan eşi Yazgülü Sarı'yı (28) otomobiliyle işe getirdi. Ömer Sarı, TOBB Üniversitesi'nin Söğütözü Caddesi'ndeki servis girişine geldikleri sırada karısına silahla bir el ateş etti.

Belinden yaralanıp araçtan inen karısının başına da bir el ateş eden zanlı, aynı silahla kendini de kafasından vurdu. Çift, olay yerinde hayatını kaybetti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis sevk edildi. Olay yerinde 3 boş kovan bulan polis, araçta Ömer Sarı'nın yazdığı bir mektupla Yazgülü Sarı'ya ait cep telefonu görüşmelerini içeren ayrıntılı dökümü buldu. Ömer Sarı'nın mektupta, kimsenin suçu olmadığını, eşini kendisini aldattığı için vurduğunu yazdığı öğrenildi. İnceleme sırasında, silahın halen Ömer Sarı'nın elinde bulunduğu öğrenildi.

Polis, üniversiteye ait güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Üniversitenin girişi kapatıldı ve öğrenciler diğer kapılardan okula alındı. Olay yerinin etrafını kapatan Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet ve Olay Yeri Büro Amirliği ekiplerinin incelemesi sürüyor.

Cesetler, incelemenin ardından otopsi için morga kaldırılacak.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:27

İLGİLİ HABERLER