Asayiş
  • 25.1.2015 12:20

Trafikte korna çaldı, elinden vuruldu

Şişli Büyükdere Caddesi Ecza Sokak üzerinde bulunan trafik ışıklarında ART arda seyir halinde olan iki araç sürücüsü arasında korna çalma nedeniyle tartışma yaşandı. Saat 20:30 sıralarında meydana gelen olayda sinirlenen kimliği belirsiz sürücü belinden çıkardığı silahla arkasında duran aracın yanına gelerek sürücüsüne bir el ateş etti. Kullandığı beyaz otomobile binen silahlı sürücü olay yerinden hızla kaçtı. Silahlı saldırıya uğrayarakelinden yaralanan Mustafa Irgat'a ilk müdahaleyi yakında bulunan alışveriş merkezinin görevlileri ve çevredeki vatandaşlar yaptı. Irgat olay yerine çağrılan ambulansla Şişli Hamidiye Etfal eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

ARAÇTAN İNİP YANINA GELDİ

Olay sırasında kaldırımda yürüyen bir görgü şahidi olay anını "Arkadaki araç korna çaldı. Diğer araçtaki sinirlendi. Araçtan indi ve diğerinin yanına geldi. Tartışma oldu. Sürücü camı açmadı. Sonra ateş etti. Sürücü elinden yaralanmıştı. Adam rast gele ateş etti. Ölebilirdi yaralanan kişi" şeklinde anlattı.


POLİS KAÇAN SALDIRGANI ARIYOR
Olay yerine gelen polis ekipleri Irgat'a ait cipi emniyet şeridiyle çevirdi. Olay yerindeki kovan ve araçta inceleme yapan polis ekipleri çevredeki kamera görüntülerine bakarak kaçan sürücünün kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA
 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:39

İLGİLİ HABERLER